sista inlägget

Och så var året snart slut!
Under 2012 har jag hunnit göra en del.. slitit med att få ihop en fototidning tillsammans med resten av mediaprogramet, samtidigt som jag gjorde en portfolio för B-kursen i foto och hängde i studion dagarna i ända för att fatta vad allt det här med studiofotografering funkade.
Under den kallaste delen av året fick jag ett varmt besök och så blev jag barnvakt åt världens sötaste Meja.
Jag hamnade på min top bästa praktikplats i två veckor med tre snurriga gubbar som försökte sätta mig på plats men misslyckades totalt. HA! Efter denna intensiva och roliga praktik var jag tvungen att ta en paus från nordmaling. Så jag åkte till fina zorra i Robertsfors och myste ett par dagar.
Jag och andre åkte många gånger till Moliden och Andres mamma i våras, det va alltid så mysigt när man kom dit, en bit från stan och bredvid världens utkiksberg. Jag körde fyrhjuling helt själv för första gången, rätt kul men svettigt när man skulle upp för ett superduper brant berg!
Sommaren närmade sig och jag fick en hög med läxor att tänka på. Zorra fyllde nitton och vi firade på Costas i stan. Jag fick samma månad en Katy Perry förälskelse och kunde inte sluta lyssna på alla hennes låtar(menar inte för att detta har upphört). Jaja rockergirl eller ej så kan jag faktiskt hur som helst säga att Katy är awesome!
Jag fick sommarlov! äntligen! sommaren rullade på med ståhej och jag blev äntligen brun. Jag fyllde även 18! wohoo, vi styrde världens bästa fest i stugan. Jag kommer aldrig att glömma den kvällen. Tur man har de bästa vännerna i världen. Klart man inte träffas alltid när alla är utspridda över hela västerbotten-ångermanland men när man väl ses så har man hur kul som helst.
I slutet åkte vi ett gäng till fina Ammarnäs och Elins söta stuga där vi spenderade helgen. Det blev en sjukt mysig helg med naturduschning, fiske och hopplöst svampsök.
Åh just det! Jag köpte ju en ny kamrea! min älsklingspälskling Nikon d700 <3<3<3 har aldrig gjort ett bättre köp!
Jag och Andre han även med en sväng till Lycksele på motorveckan.
SKOLAN BÖRJADE :(
Jag klippte mig! rakade av lite hår och skaffade en rak stor lugg. Undercuten blev ju snygg..men jag ångrar dyrt att jag klippte lugg, så jäkla jobbigt!
Oktober, firade halloween, thea fyllde 18! och vi hade mustasch fest!
Praktik igen och så var slutspurten innan jul nära. Jag och gänget drog till johan och hade november fest..eller vad det nu va. Jag lyssnade nu på Christina Aguilera nys album lotus. pluggade som ett tok och tog hand om mina fina handbollsungar. åh köpte mina fina Bruno Banani skor!!
December,
nio inlägg gjorde jag denna månad. ojoj
Ja vad har jag gjort?
...Julmyst! ja, det är det jag har gjort. Njutit av familjen, umgåtts med Elin och Thea. Myst med Andre, handlat julklappar och just nu planerar jag över åtrets nyårsfirande.
De sista minutrarna av 2012 ska jag spendera med de bästa vännerna man kan ha omkring sig (Lottan varför är du inte här?)
jag blir omringad av 19 fina personer som skriker ut "gott nytt år" klockan 00.00 inatt. Det tackar jag för och hoppas att alla andra får ett jätte bra 2013.

Med det säger jag hej då på er. jag lägger ner bloggen imorgon, får se vad som händer sen, kanske dyker jag upp med en ny blogg eller så förblir det tyst från mitt bloggande från och med nu.
Har det bra!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback