Okej,okej

Det bir ett sissta inlägg ïnnan jag drar endå.

Va på filmnatten igår.....eller idag eller aja jag va iaf där. Tvingad att fara hem redan halv två ist för tre. Elin och jag låg och smsade ganska länge och försökte planera en rymmnings plan men jag hann till slut somna.

Solefteå blir kung hoppas jag. Nästa helg är det samman drag (massa matcher) i Umeå.
Och helgen efter det är det SM steg 2 i Piteå. Som ni märker r det packat med handboll varenda helg men ja klagar inte ;)

Hare B

Hej dååå!

Kommer inte hinna med ett inlägg imorron så Hare bra nu!

Kläderna jag ska ha ikväll


Hare B!

Hej hopp!

Isabella dagen idag!
Gratti till mej...

Följ min blogg med bloggkoll

Hare B

Elin Sjöströms Hus =)

THea är i Umeå, Pöjka är i Järnäs och här sitter vi....Elin och jag alldelens ensamma.....

Aja vi tänkte sitta och nörda oss hela dagen. Kanske blir det en film. "Control" är en film som jag hittat som jag tror är jätte bra =)

Ikväll äre Film natt i Nordan och ALLA kommer att vara där till o med ELin Och Jag =)
Hu kul som hellst.

Klockan tio imorgon bär det av till Solefteå kul som fan!
Önskade endå att jag kunde  vara i stugan sammtidigt för jag saknar Lottan så oendligt mycke och hon kommer dit i helgen!

Hare B!

Häsa.....Nej fläsket väller över

jag har en svag kännsla av att min kropp är desperat efter frisk luft iaf min hjärna. Det känns som om Elin och Thea är ute och går varenda dag....med vad gör jag? Jag umgås med min pojkvän och sitter och nördar mej framför datorn.

Aja livet lieker vidare....Idag va jag med Pontus, Elin och Thea (som vanligt)
När Pontus dragit tror jag att vi fick fnatt eller något  för tondöva som vi är stog vi och sjöng "hey dere Delyla" i mitt kök....

Nu ska jag sätta igång med en kladdkaka och sen ska jag fiint vandra med Elin och den ner till Thea på Nordmaling och där ska vi sätta oss och vräka i oss den. Vi äro nyttiga allihopa....

Hare B 

seeer någon något stav fel här eller....?


Snöö!

Just innan Elin kom och hämtade mej idag vid tolv tiden började det sna! Guuud vad kul! Dock vill jag hällre att det blir sommar. Men,men ibland får man inte alltid som man vill ;)

Hare B!


värdens bästa flickvän #1

Ringde till Pontus nyss....
- Hallå? (sömnig poontus)
- tja, gör du?
- Öm.....Nyss vaknat
-Ö..a-ha, oj förjåt....
-M
-Men asså du....(bal bla bla)
helt underbart näll jag är.....NÅÅÅÅT!

På fredag bär det av till Solefterå för då ska jag på handbolls cupp.
det blir säkert lika nice som förra åtet ;)

I förr går satt jag och tog lite bilder. helt sjuuukt vat krullt hår jag fick efter att ha blåst det länge....


Hare B

Lovley

Hoppas på en fin dag. Elin kommer förbi vid tolv och då ska vi dra med oss Thea till Järnäs. Helt jätte sjukt spännande att se hur det ser ut hos pontus. Dom har nämligen öm....stor renoverat, så det blir spannande.

Vaknade halv åtta i morse...Det är nog bara jag som kliver upp så tidigt på en lov dag men ak samma. Jag tittade ut och så hur underbart vackert det såg ut ute. Alla träd och växter va alldelens frostade. Så jag sprang genast ut och tog bilder i massor. Kanske lägger in dom sen.

Har fått mit klass foto nu och jag är INTE nöjd med grupp  bilden!
Det är bara tur ifall ni inte ser vem som är jag...


Önska mej lycka till eller nått för det lär jag behöva för att klara av att leva med detta kort....


Hare B


Heel sköön dag!

Hela dagen har jag varit meed Elin Pelin och Turk Thea. Hur underbart som helst.
Satt vid datorn och flummade oss lite. Vi frövade på att ha på micken på msn när vi snackade med Pontus. Just då vi atte igång micken kom min farbror. Så jag prang ner för att snacka med han, då jag just kommer ner för trappan hör jag elin och Thea skrika:
-HÖR DU OSS PONTUUUUS!!!!!!
-HALLÅ?!
Anders som han heter ser lite förvirrat på mej och sen säger vi hej då och han drar iväg igen....HUR KUL SOM HELLST! Nåååt!
Efter en stund satte vi igång med att baka tre jätte stora choklad bollar eller som vi säger "neger blouäh". Hur gott som hellst! fast man mådde typ illa efteråt.... =S
När vi tryckt i oss våra "neger blouäh" gick vi upp och såg på "The.Hottie.And.The.Nottie" som var grymmt bra och rolig. Ett måste för er som gillar romantika komedier!

Nu har Elin och Thea dragit på scouterna och jag sitter här och vänta på att Pontus(<3) ska komma. efter Elin och Thea vart på scouterna så kommer dom hit ockå och då ska vi se på "Nancy.Drew" Den tror jag är bra... =)

Här kommer en flumm bild som Elin Pelin tog idag Huur sjukt sööt!Thea har hittat ett jätte bra band så jag tänkte bra bjussa på en bra låt som dom gjort
King of Leon-sex on fireHare B

Made in Elin Thea bella

-Grattis till barnet!
-öm...a, Det är ju inte inavel i alla fall..

=D HUMOR!
hare b