Jag gör framsteg!

Med wake boarden har jag gjort stora framsteg nu kommer jag till och med upp på den och kan åka tills armarna inte orkar mer! :D

Jag Pontus och Lottan sov hos johan, igår till idag. Vi hade as kul och det blev film till sena natten :) Idag bir det till att bada hela da´n

hej hopp, tvär stopp ;)

Stugan for life!

Sitter och umgås med lottan, idag har det inte hänt så mycket. Tv:n har varit min enda vän idag och jag känner mig tjock!
Hade as kul igår, jag, pontus, elin, johan, lottan, johan (lottans bror) och Lisa (johans tjej) åkte wake board typ hela dagen. ´Jag känner att det tog på musklerna och ja, jag är en aning otränad nu för tiden.
Mor och Far har dragit till Piteå så jag är ensam i stugan, tur att Öbergs tar hand om mej :)

Hare bra, puss hujj

Pontus Bäckman, ett år med dej <3


Hej igen!

Sommarlov är det fortfarande och ännu är vi i stugan...utan internet(!)
Eller visst, pappa har internet till sin jobb dator men den får jag inte använda så mycket som jag vill. Så än så länge får ni nöjja er med ett inlägg i veckan ;)

Lovet flyter på. Har bara hängt med kompisar sedan jag kom hem, grummt kul. Jag och lottan har åkt mycke vatten ring och vi hade tänkt att vi ska ha åkt wake board innan sommaren är slut dvs om vi vågar

En annan rolig sak är att ELIN HAR KOMMIT HEM!
Aas kuul!

Nu är internet tiden över, puss o kram ---   ---
                                                                          *
                                                                          

en blöt tur med båten..

Jag Lottan och Pontus drog ut på eftermiddagen med lottans gummi båt för att leka lite i vågorna. när vi kom hem några timmar senare va vi alla dyng blöta och det va som en sjö i båten.
Ikväll blire nog till att Chilla och käka choklad pudding med Lottan.

Hur har ni haft det på erat Sommar lov/ semester?


Hemma igen!

Nu är jag tillbaka igen =)
Jag har varit med om så grymmt mycke och jag vet inte hur jag ska kunna berätta allt men det vitigaste ni behöver veta att min konf 09 är det roligaste läger jag har varit på. Men fasen vad jag saknar alla. Vi va 35 konfirmander som har varit med varandra i en hel månad. Bilder får ni se senare och jag kan ju bara berätta att jag tog typ 600 bilder.
Orkar inte redigera!

Nu ska jag dra och vaa med några kompisar, hujjs