Som om jag vore tre år...

Det va bad som gällde på idrotten och ja...vi skulle livrädda. Vi simaade över hela basängen, dök ner efter dockan och simmade tillbaka med dockan, jag höll på att dränka mej själv på tilllbaka vägen så läraren va tvungen att stoppa mej.
Så om ni har bestämmt er för att drunkna i sommar så lita inte på att jag kommer och rädda er.

Har fixat pass idag. Vi for heeela vägen till Umeå (5 mil) bara för ett kort och namnundertäckning som tog typ 15 min. Bilden blev förvånansvärt bra men undeteckningen blev heeeelt mongo. Det såg ut som om jag vore tre år och skrev. Aja tur att det finns sånt där "namn förtydligande" annars hade jag nog fått bakläxa. =S

Skratta inte nu! =)


Zzzzz.


plugg.

Det blev ingen springtur, vädret är inte det bästa och för att ha något annat att skylla på så har jag pluggat.
Elin och Thea har varit i stallet tror jag, iaf vad dom sa till mej (och ja..min synske kompis :P).Nu blire film och sen sova.


Lite tidsfördriv

God Natt. B

The Cab

Jätte dryg dag, känner att jag är skoltrött, men med tanke på at det snart är Påsk lov klarar jag mig nog =)
Ikväll blire plugg för vi har svenska prov nu i veckan. Thea har bestät att hon ska dissa mej ikväll så jag tar väll en spring tur när det börjar bli tråkit.

Har hittat ett nytt band som jag har kärat ner mej i, Så här kommer......

The Cab-Take My Hand


Save the Last Dance



Så himmla grymmt bra film! Ni måste se den!



Sova. Nu

Ännu ett good morgon!

DM va väll helt okej...Vi kom tvåa av tre lag totalt. Det var väll inte så oväntat kanske. Det laget som vann, Sandvik, vann typ för tredje eller fjärde året i rad.
Direkt då jag kom hem fick jag mat i magen och sedan drog jag stabbt vidare till Thea med Elin. Vi gick på ug ett tag och sen drog vi hem  och tittade på "national treasure 2" den va ganska jötte bra, vill se trean! Vi somnade trötta och utmattade kl 1 tror jag.
Nästa år tar vi dom tjejor!

Ha en bra dag. B


Tidig morgon

god morgon alla morgon pigga! Idag är det dm som gäller! bussen går ca halv 9. Min väckare ringde redan halv 7 av någon konstig anledning..Och efter som jag har så svårt för att somna om när jag en gång vaknat så låg jag vaken en timma till... trött? ja.

Går kvällen brev chill, Elin och thea kom vid åtta. Det blev en tjej kväll med smink o foto. kul kul. =)
Nu ikväll blir det nog samma gäng, vet inte riktit vad vi ska hitta på.


Handboll in action


Mammiii

Kom på att bloggen såg litte torr ut i bild väg. Därför tänkte jag berätta att kära mor min har mublerat om i mitt rum =)




Fotboll?...Skulle inte tro det va.

Ännu en fredag har kommit. Ikväll blire chill och nyttigheter för att ladda upp till imorgon då det är DM som gäller!
Skolan va okej, matte provet gick typ bra och jag skulle kunna tro att det blev ett vg. På eftermiddagen vare idrott och fotboll....Det vill säga min mardrömm. Jag har idag konstaterat att jag måste vara den enda i klassen som suger på fotboll. Så om våran klass av en händelse skulle bli en så kallade "fotbolls klass" så skulle jag bli utstött och mobbad (villket jag redan är... eller iaf mobbad :P ) och bli tvungen att byta klass. Fast det är ju kul iaf, bara man undviker fotbollar i ansiktet x) det va allt för tillfället. ha en bra fredag kväll!


Ännu mera skicklighet....

Träningen va ganska bra, vi körde teknik. Vårat lag är lite som det är, för efter små nervsammanbrott av våran tränare och lite mycke okoncentration bryter våran seriösa träning ut till världens flumm träning! Haha jag typ lyckades ta mej med skicklighet igenom försvaret men manglade ner våran kära målvakt (Jennifer) på samma gång =S
Passningarna flög åt alla olika håll och satsningarna kanske inte vad dom bästa, men ibland fick vi till snygga snygga avslut ;)
Tur att vårat lag är såå duktiga ...höhö

Tagga DM på Lördag tjejor!

vi skiter i match.com

Tack thea. verkligen jag menar det!
Thea diggade inte riktit iden med match.com så hon bestämde sig istället för att sätta in en kontakt anons på apberget.se. Wohoo en tretton årig tjock kille skrev på medelande: "Vill du bli ihop med mej?" En annan skrev "cp".

Jag ska inte bjuda thea på mitt bröllop som är planerat till den 26 april...


"Jag är jävligt kristen!"

Okej nu har jag varit och vandrat i tre ut av guds ala hus. Han måste vara välldigt förmögen om han har råd med så många. Nej men okej, okej jag ska förklara. Vi har ekumeniska veckan på skolan så idag gick vi runt till alla sorters försammlingar och kyrkor under hela dagen + kyrko museet. Det va grymmt tråkit. Fast vi fick iaf fika =P


Finns det inte någon sorts sanning i det hela?


One Tree Hill

För er som inte vet så måste jag bara berätta att one tree hill äger! Har nu sett avsnitt 17 och 18 på sesong 6 och dom va grymmt bra!!! Jag säger bara det. Ni som inte har sett, måste se!


För att fylla ut...

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg bara för att fylla ut min lilla blogg....
Har inte så mycket att skriva. Jag åter kommer senare ikväll. Jag tänkte bara ställa en liten fråga till "läsarna" (ett tio tal tjejer och killar som läser den här bloggen?)
Vad tycker ni om min blogg? =)


Resultat.

vi spelade då två matcher igår mot sandvik. Vi förlorade båda matcherna... Jag tappade luften en gång och det va inte en av dom bästa matcherna jag spelat. Idag är jag helt slut. Fötterna bränner då jag ¨går på dom och varenda muskel är som spagetti. Men sandvik får revanch på lördag då det är DM. Taggar!

Catch tha moment


3 Is My Nuber

Ikväll är det hemma match, Mitt lag, NHF mot Sandvik. Kom gärna ner till Norrskens Hallen ni som har möjlighet och hejja på oss. Det lär behövas =)


Ännu mera sommar tider!

Okej, okej jag vet att det är mycke sommar bilder nu på min blogg men det får ni faktist stå ut med för jag längtar sååå mycke!


Avundsjuka

Fan. Bajs Thea, Bajs elin och Bajs Ludde ska komma hit. Jadet är sant, jag är inte det minsta glad över detta!
Thea har nu fått sin nikon d80 och jag antar att den också följer med. Elin tar nog också med sig sin canon eos 1000d. Great! Då ska jag vell sitta där med min lilla lills digital kamera, ixus 80 IS. Bajsaaa!

Avundsjuka Avundsjuka Avundsjuka!


Match.com



Tyckte den här låten va ganske söt =)

För övrigt så ska Elin och Thea hjälpa mej med kärlek på match.com. Är det såå smart?

R.I.P

Cancer (förr även stavat kancer) är samlingsnamnet på ett antal sjukdomar med okontrollerad celltillväxt som medför att de nya cellerna förstör den omgivande vävnaden. Tumörsjukdomar inklusive cancer är den näst vanligaste dödsorsaken i Sverige, efter hjärt- och kärlsjukdomar som är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige och resten av västvärlden.

Det är inte rättvist!
Vad ska man göra?

Game Over

Dryg låång dag. lektion på lektion på lektion. Thea får sin Nikon d80 ikväll. Här sitter jag och väntar på bättre tider? Ikväll blir det plugg och en springis tur.



Du kommer så småning om att förlora...

B.


When the children cry


what "have we" become
just look what we have done
all that we destroyed
you must build again
no more presidents
and all the wars will end
one united world
under god

when the children cry
let them know we tried
when the children fight
let them know it ain't right
when the children pray
let them know the way
cause when the children sing
then the new world begins

Stugun

Har nyss kommit hem från stugan. Där va det fin fin. Fredagen spenderade jag framför så ska det låta med mammiii och pappiii. Igår kom Elin och Thea och Pontus dit. Vi dillade, chillade och grillade hela dagen. På kvällen kom Ludde300. Till sist slutade det med att alla sov över. Super kung helg ;)
ikväll blir det till att slappa. Kanske nån film i tv soffan, vem vet.

För övrigt så uppmanar Tomas Dileva (stavning?) alla att äta frukt i Babben och co. Ett råd att lyda? Hihi


Sad.

Känner att jag snackar om den här begravningen hela tiden med det får ni stå ut med.
Va iaf på den i fredags. Jag grät flera liter känndes det som... Men jag hade nog ångrat mig om jag inte åkt dit. Första låten dom spelade va just Metallica- Nothing else matters, då började floderna rinna...tänk då hur mycket jag grät då vi gick fram till kistan!
Hur som hellst så va det en fin begravning. Kram, B


Metallica- Nothing Else Matters

För Dig Tobias Sverin



s0mm4r



19 mars.

På skolan hände det inte så mycke. Eller Elin blev doppad i en jätte pöl så hon åkte hem dyng blöt.

Begravningen är imorgon och man kan väll inte säga att jag är taggad precis. Det är lixom lite dumt.
Men iaf så har min räddare i nöden, eller minA räddare i nöden, Thea och Wilma lånat ut ett par svarta jeanse så nu slipper jag gå dit med tights. Tack!

Ikväll blire träning, min tränare har p-m-s så träningen kommer som alltid gå åt skogen.

Imorgon drar jag till stugan med mammiii och pappiii. På lördag kommer Elin och thea också och sover över. Kanske blir det en lite pulver träff också. Hur kul som hellst ;)

Hujjs


god natt.

Drog ut och sprang efter maten. Det va riktigt skönt.
Nu sitter jag som klistrad framför tv:n, det är Grey´s Atomy som gäller.

True Romance


fjortizzz.

Tur att tjea inte är såå fjortiz.

Theas komentar:
-Det ser ut som om jag är smuttsig!
Fast hon blev ganska fiin men hon är inte den Thea jag känner. =)

Elin blir makeoverad


Sorlig dag med mina tjejor.

Love too yah!





@#%¤*$£!!!

Efter skolan gick jag hem. När jag kommit en bit på vägen kom en bil och körde i världens största pöl, så klart hamnade allt vatten på mej och jag fick gå hem dyng blöt och morrande. SE FÖR SJUTTON UPP VARS NI KÖR!!!!


runn runn runn



Springturen gick great, mötte thea nere på nordan. Hon va också ute på en tur. Vi drog till henne och vilade, sen drog jag hem. Trevlig, trevlig kväll ;)

Vad har ni gjort ikväll?

Så lyckad är Isabelle Forsberg!




Nu..

Saknar avstängnings knappen, kan ta lös i stort sett hela skalet, kamera funkar inte, fukt skadad sedan i sommras (tack pontus :P), bloutooth funkar inte, i lördags sprack skärmen ....det var droppen.


Det är Toa-telefonen som gäller nu..

En invalid paprika.

Livet leker. Har massor med läxa känns det som. Skulle ha smygir mig ner i en av Pontus väskor innan han drog till Borgafjäll! Klassen är inget att stanna hos, jag är hel mobbad, till och med Hassan mobbar mig!!! Jag känner mig som en INVALID PAPRIKA!
Ikväll blir det till att springa. Thea den apan har fått mig att känna mig tjock, fet och onyttig, dock är jag ju förkyld men endå det är inget bra skäl haha.
När nu orkar jag inte mer. Hujjs.

Känner lite beroende efter musik idag.

Skola är det imorgon....time for bed

fasen vad bra låt äver om dom sjunger All I Need Is You typ tusen gånger hela tiden
.

konfa träff, bio och tankar

Dagen va helt okej. konfirmations träffen va kul, alla va lika pinsamt nervösa men det lär nog bli kul i sommar =)
"Men Som Hatar Kvinnor" va hur läskig som hellst! Jag satt på hel spänn genom hela filmen.

Allt låter bra men det är det inte. Har tänkt mycke på Tobbe...på fredag är det begravning och jag känner att det kommer att vara jobbigt som fasen. Men det är värt att åka dit, som ett sista hej då typ.

Det är fortfarande svårt att fatta. På skolan är det som om hela händelsen är som bort blåst. Alla skrattar och visar inga tecken på tårar. Jag klagar inte men det känns som om det bara är jag som tänker på det...det är nog inte sant men det känns så iaf.
Ludde krockade idag med skotern. Han körde på en sten tydligen. Han fick bara ont i nacken, men det kunde endå ha gått illa.
Dead by April - Losing You

Ett snabbt inlägg

Har inte skrivit här på ett tag. Leden för det.

Nu drar jag till Stor kyrkan i Umeå. Första konfirmations träffen. Jag är nervöös! Där efter blir det bio med mor och far. Vi ska se Men Som Hatar Kvinnor. Hoppas den är bra.
Hujjs =)


Fredag hela veckan

Dagen har varit helt okej. Vi slapp sissta timmen för att våra lärare var borta.
Ikäll ska jag fira min farmor som fyller 83 om ni värkligen måste veta =) Där efter blir det pulver klubben hos Thea. Ludde Elin Thea Pontus kanske Andre och Malle.
Har inte så mycket mer att skriva. Häjsväjs!

Ice




Bilder från förra Lördagen då jag va ute i stugun med mor och far.

Feels like bajjs!

Guud jag tror att jag har dragit på mig en förkylning! Eller vänta lite....Pontus och Malle har dagit på mej en förkylning!!!!
Åh vad jag älskar dom två killarna! NÅÅÅÅT!
Tejpad blev jag och sen slängde dom mig i snödrivorna och mjölade mig. När jag äntligen tagit mig hem slängde jag desperat i mig en stooor kopp te och tog på mig en tjock tröja + en halsduk. Sängen blev mitt hem enda tills pappa kom hem och tittade frågande på mig...

Ikväll blir det träning. inte såå jätte peppad, men jag överlever.


Plugg.


Så här blir det om man har tråkit.

Har pluggat hela kvällen nu. Paus. Nu ska jag sätta igång igen.


Så här blev armbanden som jag gjorde tidigare idag ;)

Hair Pic.


Music, Bälla Like


Death and all his friends

Har inte orkat skriva så mycke här. Måndagen var en plåga, jag grät i massor, många andra kompisar också..
Igår var det frilufsdag och då hade man mycket annat att tänka på, bla att hålla sig stående och inte rammla i liften.
Idag hände det inte så mycket. Skodagen flöt på som vanligt. Många var glada och skrattade men jag tror nog att dom tänkte på det hämska som hände i Lördags, men visade det bara inte.
Elin och Thea hängde med hem, vi bakade en kladdkaka. Ludde kom och till sisst hamnade vi uppe i mitt rum. Elin och Ludde hånglandes på min säng, jag och thea sittandes vid pälor som efter ett tag blev armband.

För övrigt känns det lite depp, skrattar gör jag gärna men dilemman ligger och puttrar inanför min skalle...




No I don't wanna battle
From beginning to end
I don't wanna cycle
Recycle revenge
I don't wanna follow
Death and all his friends

Candle

Det känns som om jag inte kan sluta tänka på det som hänt. det kommer jag nog aldrig göra. Tobias Sverin kommer finnas in prentad i våra hjärtan för evigt. Jag tror att jag talar för alla i min klass då jag säger att vi kommer att sakna dej otroligt mycke Tobbe!
Jag och Thea har gått runt och pratat om det här med varandra hela dagen tror jag. Tänk att det hä kan hända vem som hellst, när som hellst. Då jag är omkr. 20 år, vilka i min klass kommer att fortarande vara i livet? Droger, bilolyckor, skoter olyckor mopedolyckor, självmord....Jag blir illamående av att bara tänka tanken.
Morgondagen kommer att bli en plåga. Många tårar och mycket kännslor.


Åter igen Vila I Frid Tobias Sverin.

Vila I Frid Tobias Sverin

Omkomne pojken från Nordmaling

Den 14-årige pojke som omkom i samband med en skoterolycka i Nyliden i Västernorrland på lördagen, var hemmahörande i Nordmaling.

Enligt uppgift inträffade olyckan när 14-åringen var ute på skoter med ett sällskap.
Han åkte som passagerare på en av skotrarna och föll av. Bakomvarande skoter han aldrig väja undan utan körde på 14-åringen.
Pojken fördes med ambulans till sjukhuset i Örnsköldsvik, där han senare avled till följd av skadorna.
Kommunes krisgrupp i Nordmaling har kallats in och jobbar enligt den krisplan som finns.
Pojken gick i åttonde klass på Artedieskolan i Nordmaling. Rektor kommer i morgon att samla eleverna, som ska ges möjligheter att bearbeta det som hänt.

Kände dig inte så väl. Det ångrar jag nu väldigt mycke. Du va en del av klassen och vi kommer att sakna dej ...

Vila I Frid klasskompis


DOM ÄR HEMMA!!!!!


Bilds från today.


Tidig morgon, pimpla och frysa

Imorse väktes jag sju. Far ville veta vad han skulle köpa till matsäcken. Han fick några väldigt otydliga svar och drog sen. Jag tvingade mej upp och en timma senare va vi på väg ut till stugan. Det blev pimpling med Eva-Lotta, hennes mamma, hennes pappa och far. Fiskarna måste ha dragit på semester för det enda vi fick på kroken va spigg. Därefter blev det grillning. Sen gick vi hem till Lottan. Uno spelade vi som vanligt och sen låg vi och halv sov resten av eftermiddagen.
Nu är jag hemma igen. Ikväll blir det till att slappa. Imorgon ska jag tvinga Elin och Thea att va med mej, på kvällen kanske det blir "pulver möte", det blir grymmt kul =)

Taylor Swift-Love Story



Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

My place


Tänkte bara lägga till en bild som Elin lyckats fånga på mej utanför Dagcenter. Jag passar ganska bra där va?! hihi

Väntar på bättre tider

Film natten va okej. Blev bara mjölad två gånger (Är det bra?!). För övrigt så längtar jag grymmt mycke efter tjejerna. Killarna håller på att gå mej på nerverna. Vaknade elva imorse, jag kunnat sovit mycket mycket långre men jag tvingade mej endå upp av någon välldigt dm anledning. Har suttit och tittat på film heela dagen. Pontus och Malle drog till backen. Tänkte dra dit men insåg att jag skulle ligga i snödrivorna mest hela tiden, så det slöt jag bort. Snackade med Thea en väääälldigt lånng stund idag.  Vi hade grymmt mycke att snacka om och jag et i sjutton inte hur jag ska klara mej enda fram till på lördag.Den stora frågan vi mest snackade om va hur tusan killar tänker, har dom ens någon hjärna?! vi kom aldrig  på svaret....



Hard work, work

idag har det inte livit så mycket inlägg trots att jag bara varit hemma. Vaknade halv tio, gick der och käkade. Kom på att jag skulle sätta igång med att baka en kalddkaka klockan tio på morgonen (fråga mej inte varför). Därefter blev det lunch, städa rummet, plugga till spanska provet, trååka, sen göra mat till mammiii och pappiii. Tur att jag äger på att göra grönsaks soppa dock blev potatisen sönderkokad hihi.

Ikväll blir det filmnatten med Malle och Pontus, he blir great!. saknar Elin pelian och Thurk Thea mycke! Tur är att dom kommer hem på fredag så att jag får rå om dom heeela helgen =)

Have a Lovely night. B



Morgon

Vaknade typ halv sju imorse (så klart samma tid som jag kliver upp då jag ska till skolan). Vet inte riktit vad som händer idag. Jag känner mej mycket rastlös och det jobbigaste är att jag kommer ha det så här resten av veckan.
Tänkte bju på en låt också.


Yellowcard- Shadows and Regrets



Tillbaka

Ja, nu har jag kommit hem. Dagarna hos Eva-Lotta va kung. Bilderna lägger jag in sen.
Elin och Thea drog idag till Hemavan och jag hann aldrig träffa dom. Jag vet i sjutton va jag ska göra imorgon eller resten av veckan. Någon idé..?