Dress up! it´s 2011

Detta blir min "nyårs outfit" Ganska nöjd måste jag säga. Det blev ett impulsivt köp på bikbok och lite billiga smycken. Känns helt okej när man inte vill lägga ner 300 spänn på en topp.

Klänningen är som sagt köpt på bikbok för ynka 150 kr (ÄLSKA REA!)
örhängen köpt på JC ca 50 kr
halsband köpt på JC ca 70 kr

Billigt och bra, det gillar jag <3

Mellandagsrea.

Happy face på mig idag haha, men här ser ni i alla fall vad mitt stora köp för dagen blev-
Har också köpt en tunika/klänning och ett halsband att ha på nyår som jag tänkte lägga ut lite senare, kanske imorgon, vem vet.

Tusen gånger starkare

.. Men sedan var det något som hände. Ingen kan säga exakt vad det var. Men alla såg det och kände det. Det var efter sommarlovet då vi kom tillbaka till sjätte klass.
Vi började snegla på varandra. Och utan att någon egentligen vet hur så var det plötsligt bestämt hur vi skulle uppföra oss. Och ur vi inte lägre skulle göra.
Springet tog slut. Leken. Även om lusten fanns kvar. På några veckor var allt förändrat. Någonting försvann. Någonting annat kom istället. Något som blev mäktigare än allt annat.
Förändringen gick genom var och en, som en viskning. Flickorna packade ner speglar i sin skolväska istället för hopprep och på rasterna tog vi upp våra speglar. Vi såg oroligt ner i dem och mötte vår blick, sig lik men ändå så annorlunda, kantad av smink. Vi var tolv år, några fortfarande elva.
Ur boken Tusen gånger starkare.

Läser nu boken tusen gånger starkare, har inte kommit så långt dock men det ser lovande ut.
Nu ska jag gå en sväng förbi Elin. Det blir nog lite film mys. Kram.

Ego bella.

Kallas det fortfarande egobilder om man flummar?

Christmas pics


Jul-outfit

Vad Jag ska ha på mig imorgon.

Sitter och myser framför tvn nu. The Holiday, en filt och julmust sätter punkt för denna kväll. Jag kanske hinner blogga imorgon också, men om inte så får ni ha en god jul! Kram.

Nu är det jul, det är ju kul..

Sitter och smått kikar på bingolotto..ska nog byta kanal. Gänget som sitter och skriver dikter är en stor katastrof, "Nu är det jul, det är ju kul"..
En bra sak med "dagen innan jul" är att det visas massor av filmer på tv. Tummen upp säger jag ;)
Gårdagen var ganska hektisk som första lov dag. Städade mitt rum, slog in paket, duschade, åkte på julmys middag på levarhotell med resten av personalen, klädde granen, och mysade ännu mer med Elin, Thea och Eric.
Det blev en bra avslutning på kvällen, fick tjuv öppna paketen jag fick av tjejerna. Pro Markers! -Dom är ju för söta :]
Ja, granen är sne..och jag funderar på om pappa över huvudtaget kommer att fösöka få den rak :P

Knytis med klassen :]

Har bakat ihop en Rock Road kaka/godis till knytisen med klassen imorgon. Måste säga att det är en vääälldigt lugn dag på skolan. Vi har bara en liten avslutning i Valhalla och sedan blir det fika.
Jag och brudarna funderar också på att dra en sväng på stan och ta en shopping runda. Kan inte bli en bättre dag <3



En kopp från Tomten.

I morse, efter Erics slit så klev jag upp efter många, många om och men. Hittade ett paket nedanför min lila "kalender". En te kopp hade Tomten konstigt nog vetat att jag önskade mig...
Undra om han vet att jag är 16 år och inte 6? Men jag är glad i alla fall. Den var väldigt fint pimpad med Elvis Presleys vackra ansikte.
- Eric påstod att hans Elvis-mugg var mycket snyggare och coolare (som han har hemma). Men då svarade jag att min är mer pimp-designad än hans och att det ryms mycket mer i min mugg. Så klart så tyckte han fortfarande att standard var bäst och jag gav upp efter som att det kändes som om jag förstörde hela hans "idyll"-kopp..
Det skulle vara ungefär som att säga till en 5åring att tomten inte existerar..

Julgård på midgård.

Julgård på midgård idag var toppen. Det bestod för det mesta bara av roliga saker! Pyssel, lekar, musik och dans. Kan inte bli mycket bättre än så!


Thea Amanda Meyer

Lucia bilder kommer här! Sööt thea blev ju krönad som lucia i år. Hon passar ju så bra. Cool brud´n min :]



Lucia hela dagen.

Lucia är fint, hardcore,  rock n´roll - Lina hedberg 17 år..
Klev upp tidigt imorse för att ta mig till skolan och se Lucia firandet. Det va sjukt fint och dom som var med var jätte duktiga. Hörde att det var ca 120 st som var med i kören...
Lägger upp mer bilder senare från kvällens Lucia firande i Olofsfors som jag och mamma tittade på.

Dreaming people!

ÄNTLIGEN! Åh Nu är den ute och jag är käär! dock får jag en känsla av att Lina inte är så exalterad som jag..(förrädare) SÅ klar så snavkar jag om Jays final låt från idol. LOVE.

Funderar på att göra en ny blogg.. några åsikter?

Jul mys och godis bak.

Idag har jag och mamma kokat godis och sånt sött som bara måste finnas på julafton. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på resultatet imorgon.
En rolig grej med julen är att mamma sätter ut små tomtar överallt. Det finns inte ett enda lite hörn i vårat hus som är tomte fritt. Det blir så sjukt mysigt! Tänkte lägga upp lite tomtar nu så att jag får samma känsla här :)

Love all over it.

Han är så underbar! Rösta ikväll!



En kopp glögg efter en lång dag i skolan.

Åh underbara fredag! Känns helt okej att det är den sista riktiga fredag innan vi får lov :) Hela dagen har varit en total flumdag, altså helt underbar. Jobbade med bländare på foto lektionen, gjorde klart vår reklamfilm på rörlig bild och jorde klart det sista arbetet på svenskan. Lovley!
Nu sitter jag här med en kopp glögg och bara tar det lugnt. Ikväll blir det Idol mys med Lina, Johanna, Sofie, Jacob och Eric. Så klart röstar jkag på Jay, Vem röstar du på?



Onsdags mys, ensam hemma.

Har nu kommit hem efter en slitig dag på skolan. Det är riktigt skönt att få komma hem och bara dö(inte bokstavligt).
Mor har åkt iväg och klippt sig, pappa är ute och reaer s¨å det blev en ensam middag. Det är faktist skönt att vara ensam hemma för en gång skull så nu passar jag på med dagens avsnitt av julkalendern och en film.

Love on the TV

Sitter och chillar frmaför tv'n efter en lång dag i la stada. Älskar våran nya tv, ett plus är ju att jag kan lyssna på musik. Lyssnar på The Flood av Take That

Jag försökte mig på ännu en julklapps runda efter skolan. Hittade en, dock är det massor av paket kvar. Men det är ju alltid en början.

Levar Hotell

Raporten från levar hotell. Första helgen på jobbet var slitig. Mina ben var som spagetti både på lördag och söndag kväll när jag kom hem. Det blev lite extra press när jag viste att jag var tvungen att skriva klart min APU uppsats tills i måndags. Därför har jag varit välldigt inaktiv här.