I choose you..You lift me up when I am low
You are the sun that makes me grow
Let's get rid of old remorse
'Cause the truth is that I am yours..


I  C h o o s e  Y o u

♫ Lottan kom hem för jag längtar efter dig! ♫Det är sådana här dagar som jag saknar min stugkompis! Hon har nu varit i Italien på konf läger. Idag kom hon i alla fall hem igen vilket är underbart, men hon har konfirmationen kvar och därför får jag inte träffa henne för än nästa vecka -.-

ObS. bilden är från en foto sesion som jag tog för ca två veckor sedan. sminkade och lockade också hennes hår också. ☺

Älskling är hemma!

Äntligen har Eric kommit hem från sin bilresa! Efter att han varit ner till gävle på Getaway Rock Festival ( Bella är otroligt avis! ) och sedan kört runt och campat (..eller räknas det om man sover i bil?). Trodde inte att han skulle komma hem för än ikväll men kom och överraskade mig hos elin igår kväll. AWSOME!


gillar flugan på hakan, det gör hela bilden haha :)

Sjukt mycket att göra men endå inte.


Vet inte riktitgt varför jag inte skrivit här på typ 2 veckor, kanske är det latheten, eller så har jag haft mycket att göra..


Jag har iaf stekt för det mästa. Några vänner till våran familj som vi inte träffat på en evighet har varit här, jag var även nyss på konf återträff på norrbyskär.  Sjukt awsome ;)

Ni kan ju bara gissa hur mycket bilder jag tagit..dags att sätta sig ner och ta tag i dem. Om ni har tur kanske jag lägger ut dem här :)

You can abuse us -- But you can't kill rock'n'roll

Åt ute på skärgårdskafét med släkt. Trevligt trevligt. Åkte till järnäs senare och träffade pontus johan och andre. Fotade lite när de hoppade och sen blev det chill hela kvällen. gullJohan gjorde ett armband till mig också. sweet.
Fick lyssna på en låt hos johan som sugarplum fairy gjort, och så klart måste jag lägga upp den här..


YOu can't kill Rock n' rolll. (inte den av ozzy)


after all..
I'm a no lifer.