Från Ånge station i mysig bussbil

Sitter i en minibuss på väg till sveg nu. Måste säga att det är sjukt mysigt! Ska bli skönt att komma fram till tjejerna. Hörde ett rykte om att vi skulle dra och träffa några kompisar senare. Hoppas på en fortsatt trevlig kväll. kram

Snacka om sista sekunden.

Resan från Nordmaling till sundsvall var lång men det var okej. Men när vi väl kom fram var bussen 35 min sen och jag var sekunden från att missa min andra buss som går till Ånge, jag var helt lost på Sundsvall station. Hörde att mamma och hennes jobbarkompisar hade suttit och hållit tummarna för att jag skule hitta hållplatsen. haha
Antar att det blir lite käk där efter som att bussen till Sveg inte går för än en timme senare.


Nordmaling-Sundsvall-Ånge-Sveg

Nu sitter jag på bussen och kämpar med att fördriva tiden. Är framme nu om 7.15 h Toppen.
Tänkte att jag skulle hålla bloggen uppdaterad under hela färden till Sveg :) Kram

B - Br - Break - Breakout

Har varit sjukt dålig på att fota nu på slutet. Jag får liksom ingen tid..
På Fredag bär det då av till Sveg med eller utan Eric. Det blir nog hur kul som helst. Måste säga att jag är jätte taggad på höstlov. Jätte skönt att få ta det lugnt,
Fotade i alla fall lite ikväll. Blir en galen / breakout / cp bild som jag fixat med i Ps.
Gillar att den är mörk och rörig, lite som jag känner mig just nu.

Jakt pics.

Det blev jakt i Söndags med Far, mina två farbröder och tre kusiner, och här kommer lite bilder. De två första tog jag med mobilkameran när jag gick med pappa och Ina (kameraväskan levde om så mycket så jag sket i den då).
-Varnar känsliga tittare på den femte bilden längst ner-

En ko blev det. Toppen

Mys middag.

Har nyss kommit hem från en släcktmiddag. Fick träffa lilla kusinbarnet och tok kärat ner mig i henne. Kan man bli sötare?, är min fråga.

Flummiga Fredag

Och äntligen är det fradag. Veckorna rullar fort fram och snart är det lov. Nästa Söndag bär det nog av till tjejerna i Sveg som planerat. Jag är sjukt taggad!
Jag älskar fredagar, för på ett sätt eller annat slutar det med att våran sista lektion blir ett totalt flummutbrott! tex idag skulle vi redovisa en låt text vi tyckte var bra.. Sista låten framfördes av tre killar i klassen (bla en halv dansk). -De börjar läsa upp låten som så klart är på danska. Det låter som en dålig konstig dansk visa av nån gammal gubbe med darrig röst och konstiga ord. Haha toppen slut på en slitig skoldag.
Fanny i klassen dampade lös idag på foto lektionen. ASM



Lina är vadå?

Tror visst att någon har fipplat med min bakgrundsbild på mobilen.. Men ja, ibland måste ju man låta Lina tro att hon är något

DATAKUNSKAP -.-


ditt och datt.

Har inte varit så duktig på updaten här men det är detta som varit på gång.

sovstund

Time for sleep. Har bara en riktig lektion kvar nu, sedan går jag nog ner på stan och tittar på vinterjacka

tusen gånger om.

Jag har lovat mig själv att inte skriva tragska tråkiga saker här. Det är bara så patetidskt. Men, jag mår inte som bäst nu men det är väl sådant som bara händer. Vet inte vars jag står nu men tiden lär kanske ändra på det.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Låtar som får mig att göra jättemycket bättre. Dem har jag mycket att tacka för.

Artikel

Har inte varit så aktiv här på några dagar. Jag har suttit hängande över alla läxor nästan hela veckan. Just nu sitter jag och kämpar med en Artikel som jag ska göra om en person jag känner och även göra en intervju.
”Jag tycker det är kul med musik, man blir så lugn av det och får slappna av och ha roligt”

Suit up!

Fick panik i morse när jag inte hittade nyckeln. Sprang runt som en virrpanna. Tillslut drog jag till skolan i alla fall, utan nyckel. När jag kom till skolan och gick upp till mitt skåp, och så klart hängde nyckeln i låset. Toppen...
Idag är det Iternational suit up day. Och så klart är jag och nathalie på :)

Serie nörd #1

Sitter nu på lunchen och funderar på att se på Gossip girl. Inte för att jag relarterar till serien, utan för att jag älskar ungdomsserier. Jag är värsta serie nörden ska ni veta. så here we go. avsnitt 5 s 1. (ska se om hela serien..)

´Multimedia, Faceswopping

Har ingen kamera och ingen intresant bild på min dator så jag tänkte bjuda på en uppgift vi gjorde på multimedian igår, ganska kompliserad uppgift  enligt mig men aja.
en mix av helena och sara som går i min klass :)

Believe.

Time for bed. Jag är trött på mig själv, så jäkla tragiskt. Jag vill göra revolt. Jag vill bryta loss. Jag vill slå veckan med storm. Ett, två, tre, här kommer måndagen...

Hoppas ni har haft en trevlig helg, det har jag haft. Godnatt

Photoshop redigering

Är så dålig på att sminka riktigt snyggt i verkligheten, så varför inte göra det hela i ps?

The blind side

En söndags film blev det nu på eftermiddagen. The blind side. Den slog mina förväntningar med storm coh jag rekomenerar den starkt om man gillar gråtiga draman. :)

Mors Ros

Lekte lite med roserna mamma köpt hem. Är faktist helt nöjd :)


Gustav, 7 år

– När det kommit en ny knöl blir mamma och pappa ledsna. Då tröstar jag dom. Jag klappar mamma, berättar cancersjuka Gustav, 7 år
Lyssna ! Jag har inte gråtit till ett radio program någon gång, men det här var fruktansvärt.
Spelar också
Kent - Chans

mornin'

God morgon alla morgon trötta och slöa personer! upp och hoppa!
Måste säga att jag älskar verkligen och vakna på lördagmornar av att solen skiner in genom mitt fönster. Gårdagen var ganska intresant med skräckis och bil in till stan. Jag får se vad som händer ikväll, hoppas på något bra!
Lägger upp en skön låt bara för att Lina älskar den och för att det var den första låten jag lyssnade på imorse..

Toto-Africa

Super Fredag

Värkar som om denna Fredag inte blir så dålig som jag tänkt mig. Har MediaProduktion hela dagen nästan. Sen blir det hem och snabbduscha för att sedan dra på middag hos kusinerna. Sen kanske jag till och med får vara med Eric :)
Efter som jag är på så bra humör tänkte jag lägga upp en favorit i repris som jag använder nu till min Layout som jag kämpar med på grafisk form..

Handbolls pepp

Åkte ner på träningen ikväll och fotade då tjejerna tränade. Måste säga att jag är sjukt taggad nu. Vi har fått med oss ett helt lag från övik nu så vi är ett stort gäck med spelare nu! Men jag har sådan ångest över min jäkla fot. jag vill börja träna nu!
här får ni också lite smakprov

Fina Nathalie

Ligger på en fat boy och vilar efter lunchen. Som är enormt lång. Börjar nu 12.40 och då blir det film i Valhalla. :)
Satt i min lugna ro och petade lite i ps på en bild på Nathalie, så här blev resultatet.. :)

Lugna puckar m grey's och redigering

Har suttit hemma ikväll, pluggat, bara lega och chillat. En underbar sak är att Grey's anatomy har kört igång igen och så klart sitter jag bänkad framför tv:n.
Fick en liten kreativitets känsla ikväll också, så jag satte mig och fixade en bild i Ps, visade sig bli en hitt, vad tycker ni?





En liten fundering. Låter det bättre om man skriver du i stället för ni?

Engenska

Tidig morgon idag, och sluta sent gör jag också. Kanske slänger jag mig på tåget idag. Är så less och slut just nu. Känns som om det ända jag gör är att plugga, gå till skolan, äta, sova. puuh!

Lyynch

Släpade mig till skolan idag också, det tar en sådan evighet i min takt och de känns som om det hade varit 1000mil, någon som vill byta fot med mig? -.-
Nu har jag haft idrott, ingenting för mig, så jag lekte lite fotograf i stället :-]¨
Nu äre lång lynch och chill

Våga vara annorlunda

Jag har inte berättat att jag anmälde mig till en fototävling i somras. Det hörde till temat våga vara annorlunda och jag fotade Lottan med lite coola outfits. Det blev faktiskt helt ok bilder. Fick nyss ett mejl om att jag skulle skriva en motivering till bilderna, denna har jag nu skrivit klar och nu är det bara att vänta ..
här kommer ett smakprov

Oo Crap..

jag har stuka foten ordentligt på matchen idag. SÅ KLART!..
Dessutom blev jag armbågs nockad över näsan och började blöda -.- Jag vill inte tala om hur det gick på själva matchen, känns inte alls viktit..höhö
Nu ska jag till gulliga elin som ska få pyssla om mig en stund med film och gott!
puss på er

James Bond

Har haft fotografering igår. Klassen bestämde att det skulle vara James bond tema vilket var as kul. Alla tjejer va snygga bondbrudar med thigta klänningar och killarna hade kostym. Men fotografen var inte på vår sida så vi fick inte ens visa "pistol tecknet". -.-
Men det blev väl bra endå, längtar tills jag får hem katalogen!
Såg handbollsaffischen i torsdags också, ganska snygg. Jag och thea såg sjukt arga ut :)