Hej halojj

Hejhejhej.
Jag drog till Norge bara så där hastigt. Ska splea kupp med Sollefteås handbollstjejer. Kommer nog inte uppdatera så mycket under helgen. Puss och kram hare bra!

Sådant som händer och sådant som redan hänt.
Jag och mitt monster

Jag och mitt monster.

Dagen var seg, väntade på regn, hoppades på sol, regnet nådde mig aldrig. Behåll hoppet.


A Cup of Sweetness

Kusinbarn nr 2, endast två veckor gammal och söt som socker!
kolla in detta!

Gör det här om du kan!


Nästan bättre än orginalen!Åh jag älskar det här gänget kolla in deras channel på YouTube!


På resande fot.

Tjenare, tjenare mittbena!
Jag sitter nu i Ramundberget i Härjedalen hos Jan och Annelie. kommer ni ihåg? Flickorna från Sveg kommer snart hit, det blir en härlig kväll med god middag och trevligt sällskap.
Har hunnit vara ute på en skotertur idag också med Jan och pappa. Det var världens bästa utsikt uppe på fjället så det blev några bilder också. Glad påsk på er!


Nergrävd.

Hade tänkt vara jätte aktiv denna vecka och lägga ut masor av bilder.. Men nu ska jag vara ärlig och säga att jag inte ens fört över bilderna från helgen till datorn x.x
Läxorna ligger på hög, allt ska in på fredag och tidspressen är hög. Ikväll bär det av till Sollefteå igen för att träna så inga bilder blir det ikväll heller.
Ja det var väl min lilla uppdatering. Tack och hej.

City and Colour - Comin' Home


Sundsvall here we come.

Sitter nu på bussen bredvid Elin, vi käkar ugnsbakade chips, helt ok tycker jag, en elin är lite skeptisk till chipsen dom smakar tydligen gravad lax..Ja den bruden är då petig!


Now my Feet wont Touch the Ground

Sitter på svenskan och ska försöka skriva ett tal.. SOM ÄR DET SVÅRASTE MAN KAN GÖRA! X/
Efter skolan blir det att rejsa hem, trycka i sig lite mat och sedan slänga sig på bussen med destintion SUNDSVALL!
Önska mig lycka till! :o


Måste köpa nya skor! de bruna^ som jag köpte förra sommaren har inte alls samma färg längre och man skulle kunna tro att en mus har bott i skon och käkat kryphål ÖVERALLT.
(btw, Jag och Lottan hade lite tråkit en gång och började måla en converse, sjukt roligt!)

No good, Mr Holden

Denna dag som blev som den blev. No good..

Imorgon bär det av till Sundsvall med elin och ett gäng ungar, handbolls föreningens c-flickor ska spela och jag och elin ska försöka styra upp och coacha dem. Det blir nog jätte kul och jag hoppas att elin och jag inte misslyckas totalt.


Lina Hognert som Elvis brud, priscilla.

Graveyard- No good, mr Holden   får avsluta detta inlägg.

Fototävling

Jag är med i en tävling på Caroline Dahlèns blogg där man kan vinna en reflexskärm från tvspelsweb.
Detta är mitt bidrag.


Profilteatern

Dagen har rullat på, allt är inte på top, men man har ju sina bad days också, right?
på media kunskapen drog vi till profilteatern och såg "Om nu kärnfamiljen är så jävla fet - varför behöver den då så mycket propaganda?'' en ut av skådespelarna var självaste Henik Ståhl, ni vet "Stål Henrik" från julkalendern och även program ledaren från bolibompa ;D
nu blir det en tidig kväll, jag är helt slut. Godnatt.

Enjoy the Silece coverVows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable


Ludde "300" Holmgren

Det blev en helkväll med ludde igår. Drog en sväng ut med skootern och raggade, sen blev det en film. Den var helt ok,..dock inte den bästa film man sett men det dög och kvällen slutade med att vi låg och snackade till att klockan var tre. tummen upp :)


^ låg och blundade på morgonen ett tag innan vi klev upp, efter ett tag känner jag hur någon tar stöd mot sängen, jag öppnar ögonen och ser ludde med ut och in vända ögonlock mitt framför näsan. INTE KUL. Jag tror jag fick hjärt stop och skulle flyga ur sängen!

Mark Knopfler – What It IsThe New Amsterdams.
sen tycker jag att ni ska lyssna på denna
The New Amsterdams – Hanging On For Hope

Första april

Klart jag inte har tagit hål i läppen! haha roligt att nästan alla fattade det också ;) bilden var trots allt inte helt trovärdig xd  Men måste säga att det hade varit kul med lite förändring. Nu blir det till att sova, har ju match imorgon i Hänösand. Sista matchen på säsongen och tydligen sista matchen för hela laget också.
jaja, God natt på er.


Sovrummet

Japp, detta är då det färdiga sovrummet som mamma skulle tapetsera (som jag skrev om här). Jag måste säga att det blev sjukt bra! ..hon är händig min mor :)Städning och matlagning

Nu har jag varit duktig och dammsugit hela nedervåningen samt lagat middag till familjen forsberg. Hoppas det smakar bra, annars vet jag inte vad jag gör.


IMPULS!

Fick värsta impulsen idag! drog till stan och små shopade bara för att fördriva lite tid på min lediga dag. Sen träffade jag Nathalie på stan, det blev en fika....seen vi fick för oss att fixa en percing till mig! såå tillslut, efter mycket velande gjorde jag det iaf :D
SHIIIITTT! xd
Gjorde skit ont från början, nu värker det bara lite men det går över. Är skit nöjd! vad tycks??