Water For Elephants Movie med Mr R

En film jag är sugen på att se är denna drama med Robert Pattinson (<3<3<3) Den släpps den 15 april här i sverige och jag ska fanemej gå på premiären!Screaming Bloody Murder

Sum 41 - Screaming Bloody Murder
Roadtrip.

Jag och päronen drog på en roadtip idag. Klev upp 9, packade ihop lite snabbt och satte oss i rääser saaben. Destination Älandsbro, hos Lottan och resten av la familia. Efter en god korvlunch drog vi alla vidare till Birsta city och shoppade. Var sugen på ikea, dock inte min kära far som föredrog Biltema och diverse andra gubbaffärer. Jag åkte i alla fall hem med ett par nya jeans i påsen och jag ska säga att jag är väldigt nöjd med köpet!
Fick även träffa mitt lilla kusinbarn Meja igen! Sötare barn får man då leta efter <3

Nu sitter jag mätt och belåten efter en sen men sjukt underbart god middag. Tack för mig och jag hoppas att er dag har varit minst lika bra som min!
Bokmal.

Ja, det är vad jag kommer att vara en tid fram över nu. Har fått i uppgift att läsa boken Grass på engelskan, läser samtidigt "Tusen gånger starkare" och idag kom mina beställda böcker hem också! lovley.


Lightning.

Har mediafasta med klassen denna vecka, altså ingen dator, ingen tv, ingen radio, ingen film, ingen musik, har dock en mediatimme per dag att trösta mig med så att bloggen inte torkar ut helt.
Firade Elin igår på sin 17 års dag, och idag firade vi Nathalie med en Lchf kladdkaka i caffan. Mysigt mysigt.

Pimpar detta inlägg med en bild jag tog för några dagar sedan. Lekte lite med håret och det blev faktist helt ok :)

Some times, all you need is one


At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.
Mitt favorit citat som troget oth fan i 4 år om inte mer.
Kan säga att det är en konstant plåga att sitta och vänta på nytt avsnitt, just nu avsnitt 16 säsong 8 :]

Godmorgon

Wake up, wake up
Just lose control and let your body give in to the beat,

Ryan Star - Start A Fire


Film söndag

Nu kör vi! Känner mig sjukt krasslig så jag tänkte trösta mig med lite må-bra-filmer!

Skoterutflyktoch the grand finale!

Lördags låten, You can call me Al

Hade världens mys kväll med elin igår... eller jag kallar det natt. Klockan halv ett satte vi oss och såg på Black swan(världens konstigste film...vi har bestämt att den var lika bra som den var dålig haha) därefter låg vi och snackade i en evighet fram tills att vi insåg att klockan var halv fyra.
Så idag blir det lugna gatan kan jag lova.


Imorgon har Elin och Ludde två års dag.. så jag hälsar grattis till dom :]..och till sist måste jag lägga upp en låt som gjorde min dag ;)

Paul Simon - You Can Call Me Al


Someday, color my world

Det bästa med denna kväll:
  • bilar doppade i choklad (det bästa som fiiiinns!)
  • en bunt oritat papper och ett gäng pennor
Regina Spektor. SomedaysLedighet.

Fick ledigt idag, efter som att vi hade öppet hus igår och en ledig fredag säger man ju inte nej till..

Det blev en mysig lååg morgon, jag bjöd mig själv på fika på sängen med en film och ska jag vara ärlig kom jag inte ur sängen för än klockan ett. Därefter blev det lite städning och en promenad med Ina. Väldigt lugnt  och skönt har jag haft det, :)

Jag får se var denna kväll tar mig, jag har dragit på mig en förkylning så för hoppningsvis blir det inget stort äventyr. Ha det så bra, häj.Tyst nu.

Jag vill lägga mig i ett badkar,
sticka huvudet under ytan och lyssna på mitt hjärta
Jag vill födas på nytt, trycka på reset, och börja om
jag vill inte ha detta nu.

Säkert – Tyst nu

Valentines day

¨Det blev ju inget inlägg igår.. fruktansvärt efter som att det var alla hjärtans dag. Alla bloggar jag har läst har lagt upp bilder, spelningslistor och mycket mer med kärleks tema. haha jag tänkte göra lite tvärs emot..och en kärleks låt

Oasis – Let There Be Love

Chilln´

Dagen har varit kaotisk, mer kommer jag inte berätta för än imorgon med bilder ;D Nu sitter jag i alla fall hos min käre vän Elin och chillar med diverse vänner, vi får se vars detta leder, Ha en bra lördag, hujjs
..fjortis pose

Tåget hem

Måste säga att det är otroligt praktist att åka tåg hem från stan när man sluta sent. ..Dock har ju inte tåget funkat på hela veckan fram tills idag haha men det är väl sådant man får stå ut med nu i början ;)
Tog en bild på tågstationen vid sjukhuset, längtar som fn till att dom byggt upp banan in till centrum, då ska jag banne mig bli stammis!Nu styr jag mot elin, det blir övernattning och imorgon drar hon, Thea och jag på hanbollsmatch med småknattar, Tar med mig kameran;)

Friday is the best.

Sittter nu på lunchen med en bulle och en kopp kaffe, funderar på att sätta igång att redigera bilderna till bildspelet (#¤%&)
jag kan bara säga att det kommer bli otroligt skönt att komma hem sedan!

Kvällen består av filmerna Step up 1,2 och 3 ,glass, godis och chirre i en skön soffa med 1000 filtar, kuddar och täcken, tillsammans med mina kära vänner Elin och Thea. Det kommer att bli den chilligast kvällen på länge.
Love to yah!


scratching cracking nails

Ett litet inlägg för uppdateringens skull..

Ett nagelack som jag gillar är dessa som spricker när man målar dem ovanpå ett annat lack. det blir ju as fränt!Sen bjuder jag på en lugn låt så här på kvällen efter allt jobb och slit.

Mayday Parade "I Swear This Time I Mean It"Oinspirerande.

Dagen rullar på och vi är nu inne på vår sista lektion. Alla bilderna till bildspelet är inte tagna än, jag måste sätta mig ner och redigera bilder, jag borde se över min webbsida som jag ska göra klart nästa vecka, jag borde dra mig ut och fota, jag borde börja läsa böcker igen...
Mycket jag borde göra och mitt uppe i allt ska vi nu sätta oss och skriva en "inspirerande text till ett boksomslag" Jippie. Boken var inte ens något jag skulle rekomendera.

Dessutom har lärarna en hacka på bella dag där de, säger till mig för saker jag inte ens gör! Fusk på prov till exempel. Åhhh. Fredag kom hit!


Bella på räser sparken.

Gårdagen var välldigt skön, jag tror att det är den enda dagen denna vecka jag inte pluggade.
Till saken hör att jag ringde en pling till elin och bestämde träff, så jag satte upp mig på min blåa super spark och rejsade iväg. Jag kände mig riktit cool när bilarna susade förbi och stirrade på mig medans jag gav järnet med denna låt i öronen..Så... hädan efter kan ni kalla mig Räserbella ;)

Det blev chill hos Elin och planering in för fredagenm då vi styr tjej kväll. Det blir Awesome

Nostalgi.

Har suttit hela dagen och jobbat på min mediakunskaps uppsats som ska in imorgon, mamma har till och med släpat fram sin gamla skiv spelare.. Jag kallar den otroligt antik haha. Hittade iaf en Magnus Uggla EP som jag diggar för fulla muggar nu.
"För va ska man ta livet av sig för
när man ändå aldrig får höra snacket efteråt"


Bildprojektet.

Dagen bestod av fotografering, fotografering och ännu mer fotografering.
Jag, Arvid, Pedro and Amanda drog igång vårt projekt med lite studio fotografering samt en promenad med lite impro fotoshoots. Nu är det bara bildspelat kvar som gäller. Great!


Någon som inte har med saken att göra.


Skam.

Ja, nu måste jag styra upp detta, designen är lika gammal som, som, aja jag vet inte vad?!
Har två anda bloggdesigner att jobba på också! Mycket möjligt att jag tagit mig vatten över huvudet, men jag får väl göra det bästa av detta.