Bokprojekt redovisning,.

Dagen har varit ganska chill. Vi har bara gjort ett litet matteprov och sedan finslipat på vårt stora bokprojekt. Efter våran sista lektion drog jag och brudarna ner på stan och käkade en bit innan det bar av tillbaka till skolan för att redovisa arbetet. Det gick hur bra som helst! Alla ettors föräldrar var där och tittade när alla grupper redovisade deras bildspel och bokomslag. Nervositeten var på hög nivå men det blev super bra i slutet. Nu återstår bara en kopp chai te och något avsnitt av criminal minds samt ett x antal avsnitt vampire diaries. Puss, kram och godnatt.





och hon som inte vill vara med på bild längre..

The Tourist

Sitter hemma hos johan och chillar som fasen. Vi styr en mini film kväll med popcorn och annat gott! Har nyss sett filmen the tourist, den va hur bra som hellst, SE DEN. Nu startar vi en ny film och håller tummarna för att jag inte somnar. Sover här inatt, as mys på hög nivå,
Tack för mig.


Vampire Diaries

Nu ska jag gå och lägga mig och mysa ner mig i sängen framför ett avsnitt av Vampire Diaries. Lovely, ännu en serie jag är smått besatt av haha ;)

Här kommer en "musik video" (eller vad man ska kalla det) med låten Bloodstream
Stateless – Bloodstream


Ingenting

I need another story
Something to get off my chest
My life gets kind of boring
Need something that i can confess

OneRepublic – Secrets

Satt och redigerade en bild idag, så här blev det. inte så speciellt men alltid något.

 

är ganska less på det här nu, idag var det snöstorm och våren försvann med en fingerknäppning. Jag vill ha sommar med nya äventyr och sol varje dag, bruna ben, jodgubbar, grön gräsmatta, morgon bad i havet, barfota fötter,          sommar kärlek ... listan är lång


Freedaags myyys!

Sitter hos lina nu. Det blev pasta med dolmio sås till mumsig fredags mat. Zorra potesterade dock mot våran "svenne mat" och köpte en god macka från "subway" istället. Vi försvarade då att det är italiano.. men det hjälpte inte. Den kvinnan är envis!
Nu ligger hon som ett litet barn i Sebbes säng(!) (haha xD)  och sover,under tiden som jag och Lina piffar till oss lite. Vi styr en liten tjej kväll här, kännde att tisdagen måste upprepas för det var ju såå otroligt kul!

Ha det så bra nu!

..p.s  Har match imorgon klockan två så ni får gärna hålla tummarna för oss.

Sånt som egentligen inte är så bra..

Bra att jag är trött och less och sliten, 
Bra att jag inte ligger sängen just nu.
Bra att jag brännde pannkakorna till middagen.
Bra att jag somnade efter maten och vaknade en minut innan träningen började.
Bra att jag inte är så nyttig och borde röra på mig.
Bra att jag har tappat inspiration.
Bra att jag inte fotat på en evighet.
Bra att det är äckligt på mitt rum.
Bra att jag snart inte orkar röra mig mer.

Tur att det är fredag imorgon!

En bild på Zorra IGEN, haha jag känner att hon är favoriserad som modell...men det är som bra så att hon har hamnat där framför min kamera på sistone

Sovrum..eller tv rum..??

Haha mamma har fått ett ryck, hon ska tapetsera om deras sovrum..eller mitt gamla. Ja..jag själv tycker att det är ganska stilrent och fint redan nu, men jag tror inte min kära mor tycker det. En blå fondvägg med silvriga fyrkanter och resten av väggara går i samma silvriga färg, ganska klatshigt om ni frågar mig..meen nja det är väl kanske inte något jag skulle välja nu om ni frågade. xD
Jag ska lägga upp bilder sedan så ni får se resultatet :)

så här ser det ut just nu i vårt tv rum..




Superbrudarna.

Dagarna rullar på och jag pluggar som en galning  efter som att så klart alla uppgifter ska in på en gång nu på vårterminen...
Sov i linas bors lägenhet igår, vi hade tjejkväll, typ lill-lördag. Det blev lite chirre och dirre mm och massor av flumm :)
Ikväll blir det lugnt med greys och därefter bums i säng!
Tack för mig.


Slit och släp

Dagen har varit mycket tung. VI har suttit 4,5 h med bokoslaget vi ska göra klart till vecka 13 och jag kan bara säga att det inte är något att leka med! JAg var helt slut när jag kom hem.

Nu bär det av till pontus på filmnatt/kväll (beroende på hur länge jag håller mig vaken. Haha,



Skålen rinner snart över..

Har enormt med grejer jag måste göra klart nu. Allt känns välldigt jobbigt, och jag skulle helst vilja skippa morgondagen och ligga kvar i sängen och sova istället.

jo juste..det var ju Last Man Standing idag på Midgård(lite av en lek som går ut på att döda alla på skolan som är med och sedan bli last man ständing)
Jag själv var inte med men bland annat Sara och Nathalie från klassen...denna bild togs innan Sara dödade den ovetande nathalie
och den fina dräkten är en immun dräckt


GREY'S ANATOMY IS BACK!

Jag är så lycklig, Jag är så lycklig,Jag är så lycklig,! Grey's Anatomy är tillbaka på kanal fem och det är klart jag sitter bänkad framför teven! Haha kalla mig nörd men det är ju såå bra!
..Och serierna tar ju aldrig slut, för nu har en vän tipsat om "Vampire Diaries" som har varit något jag bara inte orkat ta tag i, men detta ska det bli ändring på!
Haha, jag lär ju bli gamla vanliga serie nörden jag var förut.

så här är min lilla topp lista
  1. One tree hill ofc
  2. Gey's Anatomy
  3. Gossip girl inget att rekomendera till en kille som hatar typ tjejfilmer osv..
  4. Criminal Minds den bästa kriminal-TV serien av dem alla!
  5. Supernatural ännu en serie som jag vill se, (har sett en del avsnitt men slutade efter att jag missat en massa och brist på tid)
  6. House helt okej, men något jag blivit trött på


Så här kommer ett sammanfattning för dig som är sugen på att börja se Grey's nu, på en gång, utan att behöva se alla 7 säsongerna från början.
haha okej lite töntigt klipp men det funkar ;)


Chillin' with my homies

Sitter och chillar med Nathalie och Helena. Vi väntar på att skitungarna som har lekton ska sluta snart så vi får gå på lunch. *Min mage kurrar lika mycket som jordbävningen i japan*

Får hoppas att jag överlever detta, fast det spelar egentligen ingen roll för om jag nu gör det så kommer ändå snart nathalie bli hulken och föstöra hela stället inklusive mig.. (hon sitter just nu och svär över Adobe dreamweaver... så vi får väl se). Tack för mig.



Sportlov

Ett gäng med oredigerade bilder från lovet

Ålidberget med vänner

Världens mysigaste kväll med mashmallows <3 och sånt :) Vi åkte tefat och skrana i backen medans killarna gled runt på skidor. liftåkandet med skranan resulterade i att jag ser misshandlat blå ut under ela vänsta  underarmen. tummen upp.






 

Tjejmiddag hos nathalie

det blev en sjukt god tacos till middag, tiden rusade iväg och vi drog sedan snabbt ner på stan och såg The fighter på biio. Filmen var faktist riktit bra, hade inte så höga för hoppningar i mitten ev filmen men det slutade med att vi gick nöjda ut ur salongen. Därefter satte vi oss på mcdonalds och käkade en flurry (hör till traditionerna. Kvällen slutade med en lång lång natt med prat, fnitter och en nattkladdkaka. love<3

Nathalie fotade ^



What's A Clock Without The Batteries.

Fick en ny klocka av mor igår. Kan säga att den var VÄL behövd, har sökt i en evighet efter en klocka som passar mig, precis som den här. Är sjukt nöjd med denna i alla fall!

 


Sånt som låter bra i mina öron.

Lite sån där musik som kittlar i magen..sånt som låter bra i mina öron.
Emarosa – The Past Should Stay Dead



Make up

Sminkade mig på make up store i fredags, så nu lägger jag upp lite skuggor jag köpte, blev sjukt nöjd!
Dock har jag gjort världerns största misstag! Jag tappde en av burkarna i trappen! (kill me) Så nu är det ett ända mos av alltihopa! x.x
Jaja, det fungerar ju iaf fortfarande..



hahihihoh :]

Morgon med fina flickor

God morgon, ja det blev en sen morgon idag. Somnade inte för än klockan 5, jag Nathalie och zorica låg och snackade i en evighet, hann till och med käka kladdkaka klockan halv tre på natten.
Nu bär det av ut i solen med mor, känner att jag skulle lätt kunna tas för ett lik.
Återkommer, pusn



bild vs skiss

Före efter..

Dagens semla

..dock inte på självaste fet tisdag men vasjutton det är inte hela världen.
Denna lilla skitbulle gjorde jag i förrgår ...bullarna vägrade jäsa och där av resultatet!

Den var god i alla fall och det är väl det som är det viktigaste ;)


Midgårdskolan

Nu har jag gått en hel termin, snart ett helt år på Midgårdsskolan och media linjen. Måste säga att jag är sjukt nöjd med mitt val och hoppas att de som står och gruvar in för sitt gymnasieval hittar den perfekta linjen också. Ja ger i alla fall tummen upp till Midgård

Litet klipp, från midgårdshemsida..


-Alis volat propriis-

Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar


Har funderat länge på att rita av denna underbara person, så igår tog jag tag i saken. Älskar hennes ansikte med markerade drag och vackra mörka ögon.
Zorica Grubor är en helt awesome tjej att lära känna! Hon vågar vara sig själv och våga säga vad hon tycker och behandlar sina vänner med omsorg. Hon är på god väg att bli en riktig journalist fastän hon bara är 17 år gammal.
Detta tycker jag är en person värd att uppmärksammas.

En typisk söndag.

Det är söndag och även fast det är lov har den varit lika seg som alla andra söndagar..
Sov hos elin igår för att min säng var upptagen och huset var fullt, så jag stormade elins hus istället. Det blev en sen kväll..somnade inte för än typ 3 så jag har i princip gått runt som en zombie här hemma hela dagen. Men tillslut fick jag nog och drog ut och sprang. (det bästa som jag gjort denna dag) så nu mår jag prima och funderar på vad jag ska göra ikväll. Puss och kram.

Älskar att solen har börjat kika fram och våren är på ingång. <3
En testbild som visade sig bli ganska bra.. hah ibland har man bara tur,

Restaurang a la bela

Ikväll styr jag miiddag med brudarna. Elin och thea. "Restaurang a la bela" buder på lövbiff med pommes och bea sås. dyng gött :)
Väntar nu bara på att päronen med sällskap (även kallade "Forsbergs släkten") ska dra vidare till deras (så klart mindre braiga) restaurang..Levar Hotell.

Ego pics kommer här också. -.-
En tunika från gina (hade även denna på nyår..) och halsband från ur o penn endast 30 kr





Cha-ching Cha-ching

Tacos till middag med mor och far, myys!

Ska dra ut en sväng och springa (känns att det behövs, träningsvärken är måttlig) sen drar jag mig nog till Elin och Ludde. Tack för mig.

Jessie J – Price Tag


Ett försök till motion.

Ikväll hade jag tänkt dra ner på träningen. Ska nog försöka träna lite och hålla tummarna för att förkylningen ger med sig. Så önska mig lycka till..

här kommer någa bilder från matchen tjejerna spelade för ca en vecka sedan i Umeå. Ja..ni ser ju kanske hur det gick .. :/




..Måste säga att det var en riktig utmaning att få bra bilder i hallen, egentligen hatar jag idrottshallar, ljuset suger och mitt objektiv räcker inte till. Måste göra något åt saken snart -.-

NeedTooBreathe.


Dagens låt : )  Lovin' it

Hey now, this is my desire
Consume me like a fire, 'cause I just want something beautiful
To touch me, I know that I'm in reach
'Cause I am down on my knees.
I'm waiting for something beautiful



Dryga Tisdag.

Har världens drygaste dag idag. Kom till skolan, gick till badet (en lång bit) och fick reda på att jag skulle gå tillbaka till skolan och svara på några frågor. Brudarna sket i idrotten och kommer inte för än nästa lektion som börjar halv ett. tur att man fick lite sälskap en stund iaf : ) . Slutar tio över två. Men hur som haver känndes det ju inte så värt att åka till skolan idag. Men vad gör man inte.

En till fin bild på Meja : )