Kind of my Saturday today..


En fartfylld helg

Åh det har hänt så mycket under helgen så jag vt inte var jag ska börja riktigt.'
men iaf..I fredags såg jag 9:ornas estetföreställning. Den va bra ..men slår så klart inte våran teater ;)

I lördags tog jag hem några vänner för en skön kväll med umgänge och dans. Det va sjukt kul och jag hoppas vi gör om det snart igen!
Jag Nathalie Pontus och Johan vaknade halv nio på söndagmorgon mitt rum var upp och ner, och sömnbristen var total. Blev påmind av mor att jag skulle jobba på Levar Hotell. Jippie. När jag kom hem efter 7 timmars springande i trappor med tung disk och stora tårtor, räknade jag till 6 blåsor på fötterna, värkande ben och stora påsar under ögonen fick jag på köpet. Yeeeyh!

Jo juste! Jag och Ina bakade en morsdagstårta i lördags också. Ina slickade skålarna och jag gjorde resten :) Mor blev nöjd, jag med.








Gjorde tårtan heeeelt själv, inga köpta bottnar, satte dit marsipanen själv, dekorerade..osv (fast okej jag köpte marsipanen färdig kavlad)

Pappa säger att..

Det är inbrottstjuvar i Nordmaling, kanske till och med kommer hem till oss! Jag är ensam hemma wtf! Åh snart hjärtatack! O.o

Skillet - Monster

Ett nytt ord eller bara en virrig bella?

Har sovmorgon idag till kl 13. Måste vara det bästa som hänt mig på hela veckan.
Hur som helst så har jag kurs ikväll, typ övningskörnings kurs... heter det verkligen så?`jaja tänkte bara förvarna så att ni är förberdda på att jag kan vara ute på vägarna hädan efter.

Lighit.



fluffy puffy hair.

Tänkte jag skulle visa mitt mysiga stora burriga hår jag har just nu. Då jag får sådan volym är ENDAST och då menar jag endast då jag är hemma i ensamhet och inte behöver bry mig om hur jag ser ut, och när jag verkligen vill ha detta burr när jag ska ut bland folk lägger det sig platt igen. Kul! verklgen.
haha Nu ser jag dock lite ledsen ut men jag tror det beror på att jag vet att fluffet kommer va som bortblåst imorgon när jag vaknar..

och förresten. HEJ TRÖTT TROLL.

Come as you are

Har nyss sett "Definitely Maybe". underbar film! man blir ju bara så sjukt kär och galen, haha. Nu ska jag skiva klart apu rapporten innan klockan slår tolv och inlämningsmappen stängs. YEEYY!

Nirvana - Come as you are.


Ett smakprov på v.21


försökte pimpa bladet lite för att lätta upp stämningen lite ..men det slutade endå med att jag ritade en dödskalle.

Spegelbild.

Har nyss sett filmen "Gone baby gone" på fyran. En jätte bra film måste jag säga. Rekomenderas starkt.
Nu drar jag mig mot sängen. Godnatt på er.


Ännu en kväll.

Ännu en kväll som jag somnar ensam i vårt stora hus. Sjukt deprimerande. Robban var as kul speciellt att få fira min fina vän en andra gång ;)
God natt på er.
Kvällens låt; (klicka på bilden)

Källa

Robban.

Hej hallå.
Nu drar jag in till Stan och sedan videre till Robetsfors. Ska på fest hos Zorra och jag är taggad till hundra :)
Kulturnatta skippar jag idag, det känns som om det kommer att vara samma sak som förra året, inte så taggat. Men here bra. Kramar


Lekte lite med ljuset och mitt lilla fasta 50mm. Gillar oskärpan :)

Apu och lathet.

Jajemen, vi har apu denna vecka. Innebär föreläsningar heeela veckan. Rätt chill inte så mycket läxor. insåg nyss att jag ska ska ha lämnat in en animering till imorgon..ehe.
Hur som haver har det varit rätt lugnt hela veckan. Imorgon ska vi på bildmuseet och sen drar jag hemåt för att skriva klart en rapport. Asm.

har stått i lögd med ludde och co + traktor, traktorn hade bensinstopp. Det tog ca 2h att få igång den. När traktorn väl startade var det sent och regn/osk molnen rullade in. Jag åkte hem. Tur att man hade trevligt sällskap i alla fall : )

Godnatt.

2009s converse, står fortfarande troget kvar i skohyllan, love them.

Jag hörde precis en låt..

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done
And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one
Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

Robyn – Call Your Girlfriend

Sing for me.

Jag drar ut och springer nu. Allt känns mycket bättre då.



Rain.

Sovmorgon idag, börjar inte för än klockan ett. Vi har apu denna vecka. ganska-jätte-skönt.
Det regar ute. Min säng är min bästa vän just nu.




Belöningen.

Nu har jag varit ute och sprungit sex dagar denna vecka. Bara för det ska jag fira med kexchoklad och en film. De ni!



Staden med Karlsson och shopingpåsarna.

Förlåt för urdålig update. kan inte säga mer än så.

Hur som haver. Jag åkte in till Umeå igår. Kände att jag skulle se ut som ett emo i sommar om jag inte uppgraderade min graderob lite. Det blev lite dittan och dattan. Jag gick på stan i typ 4 h och grät inombords varje gång plånboken kom fram, men nöden har ingen lag ellerhur?
Efter dessa timmar av självmords benägenhet och blödande händer (av shoppingpåsarna förstoss) kom Nathalie, min räddare i nöden och drog med mig till bion efter en god sallad på max. Vi såg Fast Five. Helt otroligt bra film, den var minst lika bra som de andra fyra filmerna! Därefter tog jag improviserat med mig Nathalie till nord på en övernattning. Och det va slutet på en underbar lördag.








Converse från Nilssons shoes 699kr
Linne från Carlings 99kr
Shorts från Carlings 249kr
Jeans från rut m. flera 399kr
Tights från rut m. fl. 99kr
Halsband från rut m. fl. 149kr

Sitter just nu och lyssnar på..

(klicka på bilden)


Fredags flum.

Som vanligt var fredagen helt kaos, flumigt och spralligt och jag vet inte vad. Jobbade med reklamkampanjen och skrev en resension om en dålig bok. Svinalängorna, läs den inte.
Ikväll blev det middag med laget hos Kent, på riktit den här gången!


imorgon drar jag till stan och ser Fast and Furious 5 med Nathalie. det blir toppen. tror jag måste inhandla ett par nya skor också, man skulle kunna tro att är en hemlös fattig tonåring just nu.

Ett litet fredags klipp som en sammanfattning av dagen..


toppen onsdag

Hängde på skolan från 8 på morgonen och kom hem 18.30. Måttligt trött  och less.


i brist på inspiration..

så gick jag ut i solskenet och fotade..


En bra helg.

Åh jag tror jag haft den bästa helgen på länge.
I fredags blev det film mys med elin och ludde. Slet som sjutton på lördagen med pappa och klöv ved. Träningsvärken är brutal nu och jag orkar klappt lyfta armarna.

Senare på eftermiddagen kom Nathalie till Nordmaling. Det blev en asm kväll med grymma vänner, och en helt underbar lördag-söndag ute i stugan.

Jag ber om ursäckt för överexponeringen men måste säga att det blev bra kvalite trots att bilden är tagen med min mobilkamera.

The temperature's rising.

Allt går mycket fortare nu. Veckorna rasar fram med über fart och snart är det sommarlov. Dock har vi en stor reklamkampanj i skolan som känns seg som sjutton.
Ikväll blir det avslutningsmiddag med laget. nu ljög jag haha. det blir chill hemma istället.
Imorgon kommer finaste Nathalie hit och för en gångs skull känns det som om jag gör någonting av min helg.


Det godaste som finns på morgonen.

Both Sides Of The Story

We Are The In Crowd - Both Sides Of The Story


Galet spralligt

Tjohejba!. Jag är rastlös, galet sprallig, vill inte sitta still, vill inte sitta hemma och dega! Jag har englska nationella imorgon, borde plugga lite matte nationella men åh det här går inte! Mopeeden! Ja! jag drar ut på en premiär tur med moppen! Så blire, slag för saken. PANG. Pusshejdå.




old to new

Ja som ni kanske ser så har jag bytt header. Var sjukt less på den gammla. Dock blev den nya inte helt ok heller men jag ser det som en början på kanske en ny design i alla fall.


Tjuuubre.

Hemma igeeen!
Åh så jäkla trött. Kom hem halv två igår natt så jag är i princip död nu. Var dock tvugnen att tvinga mig ur sängen och dra mig till skolan endå. godnatt!

bjuder på låten som har eggats heeeela helgen! Känns som om den kommer att spelas på replay i mitt huvud resten av mitt liv. -.-' because I´m awesome
SPOSE - I´m Awesome