Paranormal Activity III

Ikväll blir det bio med Andre, Pontus och Nathalie. Vi ska våga oss på Paranormal 3 :S Precis som i tvåan kommer jag och nathalie sitta i knä på varandra. Vi får se hur detta ska gå!

Bjuder på en bild, inte klar men det är en början ;)


Älgjakt II

För två veckor sedan följde jag med pappa ut och jagade över helgen. Fick då för fösta gången efter alla 12 år jag följt med ut, se en älg skjutas på nära håll. Jag har sett älg förut men det har aldrig varit läge att skjuta då. Så nu fick jag min chans och det var ett otroligt skådespel, efter som att älgen kom rätt på oss,  ca 15 m ifrån.

Pappa och jag byter position så att pappa ska få ett bra skottläge. Jag envisas med att stå bredvid (för att få en så bra bild som möjligt), något som jag sedan får lida lite för haha. Så fort älgen dyker upp bakom kullen, tar jag ett kort.*Klick* Älgen stannar och inser att detta kan inte sluta bra. Hunden springer hack i häl och pappa väntar in så att hunden inte ska vara ivägen. Allt går som smort. Älgen viker av till högen och pappa avfirar två skott. Det spränger till i öronen. Därefter faller älgen till marken och jag kan pusta ut. Fick under denna tid tre bra bilder på händelsen. Jag hade adrenalin som sprutade ur öronen efteråt och var otroligt glad över att jag lyckats fånga ögonblicket.
Detta förblir ett minne jag aldrig kommer att glömma.

Kan meddela att jag ska börja med jägar examen i vinter.
Här har ni de tidigare bilderna


Lovar.

Jag lovar här med en stor update på vad som hänt det senaste veckorna. Känns som om jag har mycket att visa men skolan har tagit all min lediga tid. Men nu blir det lov och andra tider! Ska bland annat lägga upp resten av jaktbilderna och visa lite studiobilder från veckan osv. :)


Fanny


För oss Foto/Photoshop nördar..

I Have PSD from Hyperakt on Vimeo.

 Förlåt för videobomben..

Men det här är asm!

Klicka<--

Give In To Me


You’re gonna take my hand
Whisper the sweetest words
And if you’re ever sad
I’ll make you laugh
I’ll chase the hurt

..My heart is set on you
I don’t want no one else

Impossible.


Breakout.

I många år har jag velat uttrycka en känsla i en bild som legat och grott i mitt huvud. Den beskriver exakt hur det kan kännas att komma ut ur en håla, ett fängelse, en instängd plats eller liknande som under en lång tid har varit plågsam att befinna sig i. En tidpunkt där allt känns jobbigt att ta sig an och det enda man kan göra är att försöka jobba sig igenom problemen och stå ut tills dörren sakta öppnas igen.

Jag ritade rätt så mycket för circa tre år sedan, allt handlade om det jag gick runt och bar på. En favorit var den där personen som med uppböjd kropp som tittar upp mot skyn och skriker ut all sin ångest. I samma veva som ett ljus slår mot honom och personen blir fri.

Detta är min bild.Synd att kvalitén blir 10x sämre då man lägger upp den här

Älgjakt - In ActionStudion igår med Mp -foto

Bäcknäset


PRAKTIK PLATS!

Jag är så glad, så glad, så glad!
Har fixat praktik plats nu in för apu-n v.46-47.
Hos denna fotograf;
Jocke Nilsson

Ett extra plus är att han håller till i nordmaling och att jag då slipper pendla under veckaorna. :)
Taggad flicka!


Lycksele Djurpark - 5 bilder i svartvitt. 


 


I min mobil, under kontakter, -Ä, Älskling.


Promenadis.


Iphone bruuds.


Ready for takeoff.

Jahapp då va värsta dagen på veckan bortgjord! Nu bär det av ner på stan på jakt efter ett par nya byxor!

Every time she closed her eyes

Har en riktig mys söndag med film och gottande. Såg nyss Twilight; New Moon som en uppladdning in för den fjärde filmen. Hade tänkt se den tredje också så att man blir lite påmind. Men jag blir bara så sugen på att läsaom böckerna igen :)


Har börjat lyssna på Coldplays nya Pradise. Inget jag brukar lyssna på men den ÄR hur underbar som helst. Kommer ut på deras nya skiva Mylo Xyloto, den 24 oktober.


Ghost Hunt

Temat för kvälln är skräck. Det blir att hälsa på de paranormala monstren i skogen vid tolvslaget. En skräckis innan är ett faktum! Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag.
Hör av mig imorgon.. Om jag överlever.