Jag tycker att ni ska..

Klicka in på theas blogg och läs hennes inlägg om att "vara tjock", bantning och hjärnspöken.
Läs och ta till er! Klicka HÄR


UMPALUMPAAA

Hej hellåå nu ska jag fota min pojkvän !

Ett gott skratt när allt annat känns jobbigt.

Jobbade totalt i 6 timmar med frågorna igår och efter jaktkursen slocknade jag ganska snabbt i min underbart sköna säng.
Känns inte som om jag sovit alls i natt dock. Går till halv fem idag dessutom, denna dag blir ett stort minus.

Fick en lite rolig komentar till förra inlägget. Måste säga att jag kände mig något bättre trots mitt deppiga humör haha :)

.

Vaknade med en ångest som inte går att beskriva. Spenderar HELA dagen framför mina nu mera 70 frågor om jakt. Även om jag skulle hinna klart har jag två sent inlämnade uppgifter i psykologi och mediekommunikation att fixa färdigt. Jag dör. Jag är så sjukt less så jag vill bara gå och sudda bort mig själv. En riktigt Fuck off day.


vette, viltstammar och bäversvansar

Goddag, slitig skoldag idag med två långa lektioner på förmiddagen. Ikväll blir det jägarexamens plugg med jossa och anton, får se hur det går, vi har fått 100 frågor som vi ska svara på till på söndag..great!


Stay


Känns som att jag aldrig har tid för något annat än plugg just nu men ikväll tar jag en paus från skolan och hänger med älskling.


Bjussar på världens gulligaste låt just nu. Erik Hassles nya Stay som kom ut den 16 april. Asm.Dagens favvolåt


INSP


Random.


Run-Run-Run

Dagens tur, tror inte jag sprungit så här bra på jättelänge, sjukt underbart skönt!

nördishhh

hemma igen och jag ..borde skaffa mig ett liv.

En 60-åring

Påsken spenderar jag i stugan med trevligt väder och folk. Igår firade vi Pers 60 års dag och idag fyller Lottan 17 så det blir firande hela helgen :)


Plankad av en praktikantsmälla.


-Så till slut på Bellas sista dag, fick man lite pli på henne tack vare praktikantsmällan.. ..och kände sig lite som "lagens långa arm".. @Facebook.
Ja, på den sista dagen på praktiken blev jag till slut "slagen" av min handledare. (jag var ju tvungen att få honom tro att han bestämmer ..annars skulle han väl bli helt olycklig..)


peace out yaaaoo!

Springturen i snöstormen

Drog ut på en springrunda innan maten, väl utrustad med pulsmätare och spring-appen i mobilen. Dock hjälpte inte de på tillbaka vägen när jag möttes av en snöstorm..tror det bara var för att jävlas.

 


movieshoot..
Filmat på Olofsfrs AB nu då. FETT läskiga robotar tyckte lilla Bella. Vi körde med Jockes lilla Hero 2 samt Nikon d7000 och det blev typ värsta "transformers 4" (enligt jocke), faskt kanske mer likt "så funkar det" på Discovery enligt mig..

Fikapaus

Fikapaus i fikarummet. Ska snart hänga med Jocke ut på filmjobb, ska bli spännande ;)


Dagens praktik

Gjorde en annons idag på Strke, hoppas den inte blev allt för dålig. På eftermiddagen blev Hammar kaxig och bossig, beordrade praktikanterna att testa golvreklamen företaget ska börja med. Resultatet blev sådär..jag skyller på en sjukt dålig dammsugare men det blir säkert bättre när profsen får göra det själv.. var kul att testa i alla fall.

Strax blir det träning på hallen och jag hoppas att jag inte är allt för slö i kroppen, har dragit ned på träningen lite nu under parktikveckorna, tror dock att jag måste ta mig i skinnet igen. Det är ju beach 2012 som gäller. Fast i värsta fall om detta inte går vägen får jag kanske tänka om och köra på min kusins metod ..beach 2020.

Tjuvat två bilder av Jocke..
-wonders of the younger-

Söt som få..<3

Jag saknar min underbara snällaste finaste


Ö-viks mys

Helgen har jag spenderat i Moliden med min fina pojkvän. Det blev en skön och rätt lugn helg. Det shoppades lite i ö-vik med Jimmy,Eve och Sandra och senare på kvällen styrde vi lite pingis, kortspel och god mat :) nöjd och glad är jag tillbaka i Nordmaling på praktik igen. Vi får se vad denna vecka bjuder på.. Hammar snackar om skruv sortering :p