Fredagsmys!


Den finaste.

 
 
You will always keep the traces
And we will always stand the tide
You can never wash away that I love you

uppstigning 05.00

Godmorgon folks! eller borde jag säga godag? Jag klev ju faktist upp klockan 5 i morse.. Från en varm och skön säng med världens finaste kille i. Men tvungen var jag efter som jag skulle ha en körlektion på umeå-vännes i stan klockan 7. Kände mig så duktig :)
 
Första och sista lektionen börjar nu, Grafisk illustration, sedan blir det tåget hem klockan 1. Ikväll är det jag som är kocken i huset så det bjuds på hemmagjord mosarella pizza <3
Resten av kvällen blir nog lugn. Lite chirre dirre och lite grönt. yess.
see ya
 
Thea, Andre, Luddeoch Elin i Ammarnäs

Sixx: a.m.


Nytt i garderobisen..

Nya höstkläder! Har fått en liten crush på höstens vinröda färg som finns överallt i alla butiker nu. Fanny hittade ett på jeans på vero moda i samma färg för några dagar sedan, jag blev så frestad idag så jag var bra tvungen att köpa dom. Jag hittade även en sschnygg bella-tröja på gina. galet nöjd! Fast det sved i plånkan och snart är jag pank! 
En månad kvar till studiebidraget, en månad bara.. !
 
 

På morgontåget


Projekt


Trötta Tisdag

Trött och less på denna dag. Började kursen textil och form idag, en bra kurs men läraren visade sig vara en elak barnslig tant som inte fick eleverna i klassen alls motiverade.. 
Tåget hem var fullproppat IGEN pga att det tidigae tåget var inställt. Dålig dag helt enkelt.
Trött som tusingen ska jag nu åka till min älskling i Lögdeå, mysa ner mig i soffan och plugga körkorts teori! 
 
 
Hade det varit världens undergång att se mig med en sidecut? Så sjukt less på min frisyr ..

Tisdag

Sovmorgon idag, börjar 11.40. Hade körlektion, missade den för att jag kollade fel på tåg tidtabellen. Ååååh kan denna dag bara försvinna? 
Ikväll har jag bestämt mig för att börja träna igen, ska ut och springa en lång runda och sedan blir det körkorts plugg. 
bye
 

På väg hem!

Dissar killarnas dansbandsmusik och diggar i hörlurarna istället !
Uch vilken skitmusik det där är.

22mil kvar..


Reflection

Ja! ikväll händer det!
Vi beger oss mot Ammarnäs, chryslern kommer att vara smockad med mat och packning. Vi har planerat hästridning och fiske, ett besök på världshuset och bara en massa mys! Kameran är nedpackad så det kommer nog upp några bilder senare..
Hej då civilisationen!
 
 
En bild på världens bästa johan.

Test av det nya sminket. wopwop

 

- Make Up Store -

 
 
 
shoppat! 
Cake eyeliner, Black + pensel 
Microshadow, A girls best friend
Microshadow, Pink frost

Tåg tid

Hej Hellå, sitter på tåget mot Umeå. Skolan är igång igen men det är otroligt lugnt just nu. Har EN lektion idag och slutar 10.. Ska nog gå och kika på stan ett tag.

Körkortet känns faktiskt som något som verkligen händer nu. Jag hade min första teori kurs igår. Kändes helt okej, ska slita som ett djur för att få klart det så fort som möjligt hade jag tänkt. Drygt dock att man måste åka in till stan för att ta det.

Imorgon bär det av till Amarnäs med dessa flickor + andre och Ludde. Det blir awesome!



Samlar mig.

Har nu rensat hela datorn på bilder och filmer och satt över dom på hårdisken. Städade rummet idag och drog in ett databord till mitt rum, lite större än mitt förra skrivbord. Så efter en hel dag av arbeta ligger jag ner stoppad i sängen och mumsar på en fruktsallad med Jr. skola imorgon då, slutar halv ett, skönt med en mjukstart. 
 
godnatt på er

Förberedelser..

Förbereder mig mentalt för skolstarten imorgon.. och njuter av musik som vrålar ur mina högtalare. 
 
 
..Knocking on the doorway, look who’s coming your way. ....Everything I want, everything I need..

It´s time

 
 
I don't ever want to let you down
I don't ever want to leave this town
'Cause after all
This city never sleeps at night

It's time to begin, isn't it?
I get a little bit bigger, but then I'll admit
I'm just the same as I was
Now don't you understand
That I'm never changing who I am

sommarmorgon - oredigerat

 
 
 
fyra snabba bilder från i morse, Denna dag var olidligt varm! satte mig på altanen i skuggan, temp mätaren stod på 30 grader..
 
 

B

Hon gör det igen. Nyss såg jag Cadillac Records, en awesome film för en musik nörd.. det bästa är att Beyonce är med! 
 
 
 

sommar spurt

Hade gjort ett jätte fint och långt inlägg om hur bra min helg varit, men när jag skulle publicera det laggade blogg.se ihop och ville inte sammarbeta alls. Men jag kan bara säga att den var toppen och min älskade pojkvän bjöd mig på en fantastisk 18 års middag på Levar Hotell med Elin och Ludde. 
 
Just i veckan jobbar jag Elin och Thea på att fullända våran sommar och göra det som man måste göra på sommaren. Vi har dragit till Salusand och badat en dag, drog till bäcknäset idag och imorgon ska vi tälta i järnäsklubb. 
 
Nästa vecka på onsdag åker jag med morgontåget till stan för att börja första skoldagen efter sommarlovet. Lite ångest, lite glädje och lite tagg. Lite så som det brukar vara. 
 
P&K
 
 
 
 
 
 
 

Nomnomnom...

 
 
känner mig lite 14 igen när "Angus, thongs and perfect snogging" kom ut. och jag elin och thea satt och dreglade framför Aaron Johnson.. Fast nu är det en annan film och Douglas Booth. Haha, aja skönt att känna sig lite barnslig igen.. 
 
  

: )

Åker till Lögdeå nu, imorgon kanske jag åker till Härnösand och Lottan. Adjö!
 

Fråga


Köpte du din d700 själv? 
Vad ska du köpa för mer utrustning till hösten?
Ja, kameran har jag köpt själv. Sparat pengar, jobbat osv. :)

Vad gäller kamerautrustning är jag lite osäker, men är sugen på ett telezoom objektiv. Efter att gått runt med ett 50mm optik hela sommaren har fått mig "rastlös" och smått frustrerad när det gäller att fånga objekt på avstånd. Som ni till exempel kan se på skoterbilden nedan från lycksele.
Därefter blir det nog ett batterigrepp. Än så länge ligger detta på prio ett. Sen lär jag väl hitta annan utustning jag "bara måste ha" men det får jag ta då. 
 
Nikon d700 + AF nikkor 50/1,8 D.
Ett mörker av dess like, men d700 pallar ison rätt bra ändå(d5000 hade varit rökt i dessa lägen) . Sen kan jag ju inte säga att jag hatar 50mm i dessa lägen, det är ju faktist min bästa bebis just nu hehe. 
 

18 !

Godmorgon!
idag äre inte vilken dag som helst, för idag fyller jag 18! :) 
Ikväll blir det tårta osv. Senare ska jag åka ut till stugan för att fixa in för fredagen då det styrs födelsedags middag och fest! Det ska bli otroligt kul att träffa alla efter ett låångt sommarlov. Jag är så pinsamt taggad så det är sjukt ..Har till och med köpt matchande ljus till servetterna... Haha men är det fest så är det xp
 
Vaknade halv 7 imorse.. jag vet inte riktigt hur jag tänkte där men Andre skulle till jobbet och jag blev jätte pigg. Tröttheten har nu slagit tillbaka och jag funderar starkt på att kypa ner i sängen igen! 
 
Hoppas ni får en lika bra dag som mig, Adjöken!
 
 
 

Summer pics. ..nikon d700

Ojoj, har så mycket att berätta men det är så mycket så jag vet inte vars jag ska börja.. Lägger upp lite bilder nu, som en hjälp.
Har bland annat övningskört som en galning, åkt ut med båten och brännt fejjan som fan, fiskat med farbror pappa Andre och kusin, och till sist åkt till Lycksele på motorveckan och kikade på watercross SM !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har fotat alla bilder med min älskling nikon d700, är sjukt nöjd med kameran ska ni veta. Synd dock att jag endast har ett 50mm optik till den som passar än så länge. Bilderna blir då inte så bra när man fotar på avståd efter som det är mer som ett normalobjektiv.. Men till hösten ska det köpas lite utrustning, så jag får hålla mig till dess.