Exploderar tusen gånger om.

God kväll på er.

Eller ja, god skulle jag väl inte säga. Jag har haft världens segaste och tröttaste dag någonsin. Tror inte att jag va bered på mörkret som kommit och fick en sömn-chock. Satt i ett klassrum i tre timmar idag för att skriva en företagsplan. Jag skrev fem meningar och pimpade min framsida. Inte så produktivt men det är ju förståss också viktigt med en fin presentation..

Kom nyss hem från barnens träning och känner att energin inte alls är på topp. Hur ska jag orka göra klart min mode illustration ?
Ett riktigt trött inlägg från mig idag, sorry.

 
 

När man inte har tid att plugga

 

26

Helg pics.


Nytt nytt!

Beställde från e.l.f med Miss Meijer och fick hem en foundation- och puderborste samt ett mineralpuder och ett glowpuder. Måste säga att jag är rätt nöjd, har ju testat pudren förr och det funkar fint, penslarna är ju underbara jämfört med den trasiga svamp och små borstar jag använde tidigare..
 

Tattoos, ny skön musik och bildarbete.

Nyss kikat klart på avsnitt 3 av Masters inc Sverige. Lite mer efter än alla andra, men man kan inte ha tid till allt :)
Jobbar just du med lite blocket-bilder som pappa ska ha. Vi ska ju sälja fin-Saaben! Bilderna blir ju kanske liiite för fancy för blocket.se men det kanske ger en mer säljande effekt, vad vet jag..?
Lyssnar på lite go musik under kreativitets stunden. Sundgarden har ju kommit med ett nytt album som man bara måste lyssna på.

 
 

Lotus

C h r i s t i n a   A g u i l e r a   -   S h u t   u p
 

Morgonglöd

Klev upp lite tidigare imorse och tog det lite lugnt för en gångs skull. Tog en kopp chai te, kröp ner under täcket och tittade på det enda som gick att titta på.. Disney Chanel .. ;)


19112012

Måndag igen då. Är dock hemma idag, jag sov så sjukt dåligt inatt så jag tog en extra helgdag. Nu får jag i alla fall en chans att plugga ikapp lite. 
Nu hade jag tänkt dra ut på en lite promenad/springtur med hunden och senare i eftermiddag bär det av till sf i stan med elin och thea. Det blir såklart Breaking dawn part 2! Så otroligt taggad!
 
Här kommer lite bilder från Five i fredags. Anteckning; Gå ALDRIG i samma högklackade skor på dagen som du ska ha på kvällen när du går ut. (Väl hemma i nordmaling klockan halv 3 på natten missade jag två hållplatser och fick gå haltande och gråtande hem. Och jag har ännu inte fått tillbaka känseln i mina tår..)
 
 
 

Johan poan

HEJ
Fredag idag dåe. Ska ut på lite små -shopping strax och sedan hem för att göra mig färdig för utgång med massor av folk. Bland annat min bästa Johan som fyller 18 imorgon! 
 

Musikmusikmusik

åh fick världens yber shock! Christina Aguilera har kommit med ett nytt album! Yess detta gjorde min dag !
Och som om inte det räcker så hittade jag en ny låte med Emelie Sandé.
 

Lögd pöjka

beger mig till Lögd för att hänga med pojkarna mina. ..japp
 
all my love to VEVO <3
 

Det är min fars dag idag.

Myser ner mig i soffan på söndagskvällen med mina kära päron och en kopp glögg. Grattar pappa på farsdag och njuter av lugnet hemma. Mysigt. 
Han är ju bäst min pappa.
 
 

I’m breaking in and shaping up

 
Vi va lediga idag. Smart som jag var hade jag bokat in en körning halv tio och fick stiga upp vanlig tid. yeey. Som om inte det skulle räcka så hade tåget slutat gå och jag fick åka buss = sen. Once again, yeeey.
 
Jag skulle ju plugga idag också..gick jätte bra. Så både Country strong OCH Katy Perrys -Part of me.  Räknas det som utbildnig? 
 
Nu ska jag kludda ihop lite till d-ungdomarnas träning och njuta av mina pyjamasbyxor så länge jag kan.
Kolla in bandet där uppe, jag älskar dem!

Hej mina älsklingar, vars har ni varit hela mitt liv?


 
bruno banani <3
 

hej världen, jag är vaken!

Vaknade imorse och mådde sjukt dåligt. Somnade om och vaknade 12. Tror jag åt något dåligt på kuppen och med tanke på hur dåligt jag sov där borta är jag faktiskt inte förvånad över hur jag mådde imorse. Jag har vilat hela dagen och typ försökt få kroppen att fatta att veckan har börjat och det är bra att köra på nu!
 
Vi hade det jätte bra på d-ungdomarnas kupp i Sollefteå. Tjejerna kämpade sig till en b-final och vann den! Killarna hade otur men var riktigt nöjda med medaljen ändå :) Allt gick som smort och jag är taggad att lära ut nya saker igen. Vi ska gå igenom lite nya grejer i veckan och hoppas på att nästa helgs hemmamatch ska gå superduper bra.
 
Nu ska jag ta mitt pick och pack och rulla ner på tantgympan, såå taggad nu!
 
 
Här är några bilder från träningen för några veckor sedan, synd att alla inte all kunde vara med  :/