djävulskt läskigt.

HEJ HEJ
Ska strax bli upphämtad av Eric för att dra till stan. Ska försöka något passande till min kvällsoutfit som djävul. Jag ska nämligen på halloween fest ikväll. Är taggad till tusen!
 

Skyfall

Hellu, sitter hemma hos lottan nu och tar det bara lugnt. Ikväll blir det go' middag med familjen Öberg och senare ikväll ska vi iväg på bio och se nya James Bond, Skyfall. Såå taggad! :)
Idag har vi gått på stan i Härnösand, och jag hittade endast lite halloween smink och lite godis från dollar store. Köpte två 175 grams nötkräm som såg ut som leverpastejsförpackningar, hihi. 
Nu, tillbaka till godiskäkandet. 
 
 

Everybody Wants To Be An Astronaut

 
Nu vill jag inte vara här längre.

beställt!

Beställde nya skor och allt blev helt plötsligt mycket bättre!

bakslag

Hej. 
Trött och slut tjej här, ändå är klockan bara 9.
Klev upp 20 över 5 i morse för att övningsköra klockan 7. Var till och med framme tidigare på trafikskolan än de som jobbar där. Körningen gick sådär, jag tycker att allting tar en evighet att lära sig och jag blir rastlös. Hatar speciellt när jag blir stressad för ingenting. 
Det ska bli riktigt skönt att sluta tidigt idag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Men på lördag kanske jag drar till Härnösand och hälsar på bästa Lottan! Saknar henne som ett tok : )
 
Som pricken över i:et så har jag dränkt min mobil i toaletten (AV MISSTAG). Känner mig inte på topp alls och hoppar att detta höstlov ska få mig pigg och glad igen. *suck*
 
 

dör varenda gång!

 
 
 
 
 
 

ångest

Plugg-listan är lång! Har bestämt mig för att allt ska vara bortgjort innan höstlovet, annars får jag stryk! Men ikväll ska jag ha en vilodag med Andre.. Ja vi får ju se om jag når mitt mål denna vecka, har haft vilodagar typ varenda dag hittills ..
 
Bildbrist jus nu, har inte laddat in allt i datorn än, men snart kommer dom upp!

Mustasch-parteyyy

     
 

 

Trötta ögon

TRÖTT SOM FAN: SKA SOVA SOM EN STOCK. Sovmorgon imorgon, får sova till 7, wopwop. Helg när kommer du hit?

Sådär en timme tidig till skolan..

Serie tips! hart of dixie
 

Desire

 
Where there is desire
There is gonna be a flame

.

Öronbedövande, vrål ur mina högtalare. Fredagsnjutning på hög nivå. Ikväll ska jag äntligen få se Vampire Diaries förasta avsnittet på nya säsongen. Sen ska jag rulla till min Elin och ha myskväll. 
 
klump i magen, varför kan jag bara inte släppa det. 

Redigering

 

Kisse-porträtt

Åkte med jocke på bröllopsfotografering idag, fick till och med fota själv med 70-200:an. Har nu suttit och valt ut några bilder, så imorgon blir det till att redigera för hela slanten. 
 
Kissen på gården blev rätt intresserad på vad det va vi höll på med så den hamnade på bild den med. 
 

You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?

 
Mm
 

BW


Different Path.

 Såg lite av Moraeus med mera igår som ni kanske märkte i det tidigare inlägget. Där gjorde även Moa Lignell och Kajsa Grytt ett cover på Patty Smiths Beqause the night. Åååh så braa det vaar! 
Måste också säga att hon är ju awesome den där Moa, nu ska jag nöta sönder hennes nya album tills jag kan alla låtar utan till. 
 
 

besök

 
Vi fick besök igår på gården..

Det underligaste jag hört..


HELG!

Nu drar jag till la stada och mina bruuds. hoppas alla får en trevlig helg!
 
Pucko-Jocke från Strike hälsar..

Bio fredag

Ikväll har brudarna och jag planerat att se Taken 2 på bio. Det ska bli riktigt spännande, för ettan var ju så bra! 
 

04.10.12

Praktiken rullar på och jag har hunnit med en del små jobb. har hittills gjort två annonser samt ett fotojobb till en artikel. Har även hunnit fixa en header till en kompis och jobbar på en bloggdesign till Elsa. Känner mig dock lite stressad även fast jag gjort bort en del. Har ju ännu inte ens rört projektarbetet och de två praktikuppgifter som vi fått. Men det är ju en klassiker att skita i allt tråkigt till sista minuten, så varför inte köra på samma strategi igen?
 
Men om ni vill kolla in folkets bloggar så har ni här;
Roberts blogg som handlar om hans projektarbete inriktat på träning,
och Elsas blogg om effektsmink. 
 
Bjuder på en bild på CoolAnders sittandes på parkeringens snabbaste vespa. yeyy!
 
THEA  JAG SKITER I SÄRSKRIVNING!

Kväll jävel

Hej detta är min bästa vän. Han kan man snyfta med till Greys och tugga på när man känner för det. Hejdå


Revenge !

Åh nya avsnitt av Revenge släpptes i söndags, såå taggad! Och smörgåsbordet fortsätter.. för imorgon börjar Grey´s Anatomy och nya Scandal. Love it!
 
Måste tillägga att promon är sjukt tacky och typisk amerikansk, men serien är ju hur bra som helst! 

test.

Har testat jockes optik nu med d700;an och har insett att dett går inte längre. Jag får sluta snåla och fixa ett nytt objektiv, jag är ju så sjukt låst med 50mm..
 

Helg plågor.

 
 
..och så var vi tillbaka i verkligheten och jag vaknade trött, lätt bakis på Söndagsmorgonen. Och träningsmatcher stod på schemat. Spelade en match mot Länslaget och en mot A-flick i Nordmaling. Det gick bättre än väntat och vi förlorade bara med 3 bollar mot Läns och vann mot A-flickorna. Skönt!
Idag är jag rätt mörbultat och i behov av en extra helg för att vila upp mig! Men jag får skylla mig själv.

Har ju börjat min praktik idag. Är på strike som vanligt i två veckor och jag her redan grabbat tag i praktikantsmällan så nu har dom inte en chans! 
 
Tillbaka till praktikantandet. häjj