Praktikveckan.

Praktik på Strike. Ja äntligen är praktiken igång igen. Har fått fixa en annons och fotat lite ID-foto bla. Här är det hur bra som hels. Gubbarna får man ju sätta på plats också vilket är ett plus i kanten ;p Drog ut på förmiddagen och fotade på samhället. Sjukt kallt, och nord-borna var lite skygga ..som vanligt. Strax lunch nu, NOMNOMNOM.Känner mig som ett..


Trött

Släpade mig till skolan idag. Trotts rinnande näsa, bultande huvud och trötta, rinniga ögon. Jag ångrar mig lite nu, tror jag ska gå hem efter denna lektion jag är inte riktigt med och jag är egentligen bra ute efter att hämta matte boken. Adjö.


Film time.

Ja i brist på annat att göra utan att röra sig så mycket har jag fixat en förhoppningsvis bra film. Tror att Elin kommer att hata mig lite extra nu (lär bli dubbad till filmslampa den II efter felicia). Det är faktist inte mitt fel att jag älskar att se drama filmer ensam i mitt rum när ingen annan har tid för mig :]. Lovn´it!
På sjuk fronten ser det mörkt ut, febern rullar in.It's killing me.

Jag dör snart. Kan inte röra mig utan att det känns som tusen knivar hugger mig i ryggen, ont i huvet har jag haft hela dagen, öronen bultar och allt känns värre än i morse.
Ännu ett klagoinlägg men jag måste bara få tycka synd om mig själv ett tag :p

Det lilla positiva med denna dag är paketet som står på mitt sjukisbord..kan det vara mitt nya objektiv kanske. :D


Bakslag

Trodde jag hade blivit allergisk mot katter igår. Vaknade i morse och anade andra bullar.. En förkylning som ett slag i ansiktet. TACK. Jag som har tre prov denna vecka, bl.a. Engelska nationella. Uhhh!! Måste nog släpa mig till skolan i eftermiddag och beta av ett psykologi prov. Jag dör!


Favv insp.

http://nyheter24.se/nextinfashion/billytilly/Gash. Grymt egen stil och jag älskar det!

Våren är på väg när..

Det märks att våren är på väg när dessa kommer fram. Älskar det!


20120315

On our way to Järnäsklubb.

Måndags lyx

Efter en slitig skoldag från halv nio till halv fem och ett träningspass på hallen är jag helt slutkörd. Har lyxat till det med ett ordentligt kvällsfika och ska sätta mig och pusta ut framför teven ett tag. :)


Nya numret av mindyard kommer till Artediskolan.

Tänkte bara tipsa er som är elever på Artedi att jag och Lina kommer stolt stå och skryta och dela ut den senaste och det sista numret av Midyard. Denna gång är det en special edition som vi i årskurs 2 (-media) gjort. Tidningen är proppad med EXTRA stora bilden och EXTRA intressanta texter och artiklar. Du MÅSTE bara ha den ;)


show the world.
Borta bäst

Är borta hos en fin vän, är less på Nordmaling, och vill inte åka hem.


Bästa springlåten

Galet less. Kanske drar i väg för ett tag. Här får ni ett tips på en asm låt som jag älskar att springa till.


Like Crazy
With jacob gone..
whose dyes
to compare
with the
morning sun?

En film värld sin berömelse och sina priser :O

Den finaste och roligaste vinter dagen på länge.

Vaknade 07.45 i morse (något deprimerande). Men när jag ändå var uppe tog jag mig i kragen och gjorde en fin frukost på sängen till mig själv och startade filmen "My week with Marilyn" (-en sevärd film!)


Där efter drog jag ut på en springtur i mina nya träningsbyxor <3 Sedan kom älskling och hämtade mig för att rulla vidare mot Dyngan där det styrdes go fika, lite skoteråkande och solning. När vi ändå var igång drog vi till Niklas och raggade runt på hans bobb. Jag stupade i ett hopp och dränkte mina fötter i snö (använd aldrig converse om det inte är barmark och minst 10+). Andre raggade runt några gånger med bobben, även han stupade men genom isen och bötte ner sig i en 2 dm djup grop. Fika paus.


Rullade sedan till rundvik och fikade i farmors nya lya. Mycket trevligt!
Ikväll blir det spel och trevligheter med hela gänget, det blir en asm avslutning på denna dag.


Tack och adjö!

 


På topp.

Känner mig gladare än vad jag varit på länge. Känns att våren är på väg och jag kan äntligen slappna av utan att drunkna i mörkret. Grymt skönt!Lady In Red