Kiss Me


TJohej alla glada!

Onsdag, Onsdag, äskade onsdag!
Gick skola till klockan tolv. Satt ock solade utanför skolan till två och for hem sen. Somnade på sängen när jag kom hem. Efter maten drog jag ner på nordmaling för att följa med thea och fota när hon och en annan tjej tränade hudarna. Kul kul fast jag frös som tusan om fötterna. Tänkte lägga upp bilderna också ;) plus en fin liten låt ;)


Surferosa

Surferosa - Royal Uniform


Take a break
From the world
Make a sound
In the uniform
A special place
Another view
Make a move
Move Move, make a move

Hittade en grymmt bra låt! Dom kommer från norge och jag elsker den ;)

Kärleeek <3


26/4-story told by pics.


sorry sorry

Inga bilder idag heller. Jag har fullt upp nu, kvällarna är fullpackade och (det låter helt sjukt i min värld men) jag har faktist inte tid med datorn längre(!)
Skolan gick trögt idag, när jag äntligen kom hem kom mamma nästa direkt ich hämtade mig för då var det dags för utvecklings samtal...Det gicl bra, inget skolk eller slagsmål, eller IG:n i mina papper inte ;)
Där efter åkte mor och jag ner på frasses och käkade. Sedan gick jag till thea.

Nu sitter jag här och är soceal med alla som har saknat mej :)

Låt som jag hittade på spotefy (tack pontus =) )
One and Only

Jag är tillbaka!

Helgen brukar vara då jag vilar upp mig, men just nu känns det som om jag är tröttare nu än vad jag var i fredags...

Lördagen va plågsam, sjukt plågsam. Vi klev som sagt upp välldigt tidigt på morgonen, åkte till Härnösand, spelade två matcher och fick stor stryk. Åkte hem helt slut och med blåsor under förtterna. På  kvällen åkte jag, elin och Jossa till Lögdeå och såg på film med några kompisar.
Idag åkte jag till kyrkan och träffade moa (kompis). Vi cyklade runt på Nordmaling ett tag och sen drog vi hemmåt. När jag kom hem blev det scones and milk, efter ett tag drog jag videre till elin och hämtade ludde, elin och thea för att den ckla ner på Nordmaling (igen) och köpa glass. När vi kom tillbaka satte vi oss och solade i det fina vädret.
Fullpackad dag. Och här har jag suttit enda sedan klockan fyra och jobbat på min engelska redovisning.
Helt sluut, God natt

p.s lägger in bilder från dagen imorgon


Freeeedag!!

Har hela dagen varit på Lilja skolan i Vännes. Det va ju kul att få lite info om alla linjer som finns, men det va hur sjukt jobbigt som hellst, för att tack vare Isa (klass kompis) som ledde våran fys träning igår har jag tränings verk öööver allt så det va inte speciellt en njutning att gå runt på skolan hela dagen.
Iväll blir de till att vandra runt på Nordmaling med friendsen. Kul kul. Men det blir nog en tidig kväll för imorgon drar jag till Härnösand klockan sex(!)

Tänkte bjuda på green days nya låt 21 century


Foto kväll

Thea drog hit efter maten. det blev en massa foto och fiika =)



And here comes the sun

Wohoo det känns hur sommaren har krypt in i kroppen och piggat upp från topp till tå. Jag känner mej sprallig, har suttit ute i solen enda sedan jag kom hem klockan halv ett. Får hoppast att mina ben reagerade på solen så att mina bruna sommar ben kommer tillbaka. Pluggat har jag också gjort så jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll. Kanske en spring tur som jag som vanligt gör när jag har tråkit. För övrigt ska jag till härnösand i helgen och spela Norrlands mästerskapen med resten av laget, så jag lär inte kunna blogga för än på söndag.



pus o kräm

Sommar kom hem!

När jag tittar ut genom fönstret känns det riktigt som sommar. Solen skiner och man blir såå sugen på att bada! Fast det blåser kallt och snön är inte smält än. Längtar tills sommar lovet, bara mindre än två månader kvar nu (!)

Ikväll blir det en spring tur igen och sen bänkar jag mej nog fråmför tv:n =)




......

Har inte gjort mycke idag.... Åkte til kyrkan klockan elva. När jag kom hem blev det lite dator och sedan har jag bara sett på One tree hill. Den här dagen känns ganska meningslös. Tänkte vara med Thea men latheten tog över. Nu tänkte jag bjuda på lite musik som mundrar upp det här inlägget lite.

HEY MONDAY: "6 Months"



så skön låt


Helg helg!

PÅ senaste dagarna har jag varit lite otydlig om vad jag har gjort så jag tänkte berätta villka grymmt roliga dagar jag har haft=)

I Torsdag kom Elin och Thea hem från klimpfjäll. Thea sov över hos Elin tills idag för att hennes föräldrar stannade där några dagar extra. Hur som hellst så på torsdag kväll kom Thea hem till mej, hon blev utslängd från elins hus för att Ludde skulle komma och ge elin en överaskning. Tur att vi tre är så snäll mot varandra.
Efter ett tag drog vi tillbaka till elin och såg på film, hon jag thea och Ludde. sen drog Ludde och jag sov över.

På Fredags morgon åkte jag hem igen över dagen och sen gick jag till baka till elin igen på kvällen (man skulle nästan tro att jag flyttade in hos elin, men nej, så tur hade hon inte). Där blev det en stor film kväll med Johan, Thea, Pontus, Ludde, Adam, Elin och Jag. Vi hade grymmt kul, alla sov över förutom Adam och jag. Ingen förutom jag somnade efter tre. Haha lite pinsamt för att jag snackade i sömnen :]

Idag har vi bara legat och tittat på film hela förmiddagen. Vid två blev jag less och drog hem igen. Har varit på en skön promenad och jag skulle kunna tro att jag stannar hemma ikväll. Kanske ska jag kika på några gammla avsnitt av One Tree Hill.



Over And Out. B


Offentligt inlägg

Sitter hos Elin och dillar, det blir film med Johan Pontus Elin thea Adam Ludde, härligt härligt

Ravenswood

The Sleep over hos Elin va chill i dill. Det blev en lite halv bra thriller och flamms som vanligt =)




Gammla minnen..
Stiff dylans-Ultraviolet

Stugun















popcorn



Skulle bara testa att göra en bild klick bar. Bilen har Pontus tagit med min kamera.

"Ja pontus, du borde bli proffs fotograf" =P


Hihi piinsamt kanske :]



Hehe asså jag täänkte inte visa att mina besökare är välldigt få (som för övrigt kan vara liite pinsamt) ,utan att jag ser att  jag tappade lite besökare under tiden då jag va i stugan, men nu är allt som vanligt igen och det är jag mycket tacksam för =)


Puh!

Va nyss inne på bloglovin...Hundratrettiotvå inlägg är inget att leka med kan jag lova!

Funderar på att redigera lite bilder från stugan. Hej så länge

Huvudet spränger

Kvällen är lugn. har nyss sett Twilight igen. Den va lika bra som alltid.
Mitt huvud har börjat värka och det är nästa omöjligt att röra sig utan att det börjar kännas som om huvet är en pumpa som snart sprängs i bitar. För övrigt är jag otroligt trött.

En bra nyhet är att Thea och Elin kommer hem imorgon!! =D





Jag är ipren - den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag ipren, de' e' helt enkelt intelligent
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
tillexempel alvedon vid huvudvärk mensvärk o tandvärk
jag är ipren
den intelligenta värktabletten!


Ha en bra kväll nu.

The city

Dagen i stan va trevlig trevlig. Jag och mamma gick och små shoppade lite här och där, käkade på en restaurang som hette "invito" och sedan lite mera shopping. Kom hem med kassarna fulla och jag är mycket nöjd =)


A lovley night in Nordmaling

Kvällen va chill. Efter maten blev det en bastu och gud vad skönt det va!!! Vid nio blev jag less på att sitta och dega så då tog jag en promenad ner på fina Nordmaling, härligt väder, 7 grader och klar himmel =)
Nu är jag hemma igen och allt är bra. 
P å s k    L o v ! ! !
Imorgon blire stan med Mor så kul =)

Det bästa som finns!

Har saknat musiken från datorn såå sjukt mycke!!!

Quietdrive - Take A Drink

hemma, hemma, hemma!

Endrade planer. Kom hem tidigare än planerat =)
Dagarna i stugan va välldigt dryga. Första dagarna låg bara jag och lottan och dåsade på sängarna. Igår och idag var det dock välldigt bra väder så jag solade för det mästa. En kväll kom johan och pontus. Det blev grillning och killarna fixade så klart elden. Den va den sämsta eld jag sett tror jag, sen slängde dom på ris också så alla machmalows som vi höll på att grilla blev fulla med barr, gott! Jag tror Lottan och jag tar hand om elden nästa gång ;)

Ikväll blir det till att ta det lungt, en bastu kanske och sedan ska jag nog ara njuta av påsk lovet =)

Hej då

Nu drar jag som sakt till Stugan, kommer tillbaka på onsdag. Hoppas ni överlever utan mej tills dess.



Ha ett trevligt påsk lov =)

G.N.B

Klockan är halv elva och jag är helt slut. Det känns som om jag jobbat på bra idag. Kom hem, gjorde två tiger kakor, en med mjöl och en utan mjöl. Sen dukade jag fram till middagen och fixade potatisen. Satt mig och pluggade till spanska provet som jag för övrigt har imorgon (!) . Nyss har jag varit ute och sprungit. Hurtis bullis eller vad?



GodNattBloggen


Komigen ladda dåå!

Läxan var gjor allt va klart. Kom på att poddis inte var laddad. Grate! så nu sitter jag här och väntar, och väntar, och väntar.......



Påskis lovis!

Tänkte bara påminna om att jag får påsk lov imorgon, dessutom har vi kort dag! Grymmt nice ;)
Då drar hela familjen ut till stugan. Lottan kommer dit och allt kommer att bli bäst!

Glad Påsk!


All we are, all we are, is everything that's right.....

Är det inte förvånansvärt hur fort en person kan förendras?
Från att vara osäker till välldigt självsäker, från att va pluggisen till den som skolkar, från den som går med ett leénde 24/7 till den som håller sig undan och gråter emellan åt.  "Tiderna förendras och folket med den"...Stämmer inte det välldig bra? Det känns som om jag har förendrats välldigt mycket själv. Från den snälla söta tjejen som gjorde allt rätt, till den deppiga osäkra tjejen som vet att något som saknas, sedan till den flummiga tjej jag är idag, men vem är jag egentligen? utsidan kanske inte är den lika som insidan? skolan-vadå bra betyg hur ska jag göra orkar jag satsa?, vännerna- som man sviker ibland, kärleken-vadå hur fasen ska det här gå?, familjen- älskar mer än allt, syns det?, Vad tycker alla om mig?, ser jag bra ut i det här?,
h j ä l p!
varför är folk som dom är? Hur ska jag kunna lita på alla dessa personer? Är det ärligt det du säger till mig? fundera på det nästa gång, för jag stå inte ut med att grubbla!

Allt det här kom jag att tänka på när jag lyssnade på...


Kakan i ugnen

Håller på att baka en Tigerkaka. Den kommer bli grymmt god!



Bara en halv timma kvar!


  • 200 g smör
  • 2 ½ dl strösocker
  • 3 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ½ dl mjölk
  • 2 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och bröa en sockerkaksform.
  3. Vispa sockret och smöret pösigt med en elvisp.
  4. Blanda i äggen ett och ett under omrörning.
  5. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt till smörblandningen tillsammans med mjölken.
  6. Blanda en tredjedel av smeten med kakaon.
  7. Blanda två tredjedelar av smeten med vaniljsockret.
  8. Lägg hälften av den ljusa smeten underst i formen, sen den mörka smeten och sist den ljusa igen. Dra med en gaffel genom smeten för att skapa marmoreringen.
  9. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.


God natt.

Träningen gick bara fint. Åt som en varg då jag kom hem, och ja..nu stter jag här och lyssnar på underbar musik =)

Tips: Om ni vill hitta ny och bra musik bli medlem på lastfm.se. Lägg in dina favorit band till att börja med så hittar hemsidan artisterna åt dej =) Där kan du också lyssna på musiken ;) Testa!

Puss och god natt =)

I know you get what you get you - get what you deserve

Cartel-Runaway



Ja bjuu ;)

Pankakor =)

Idag hade vi bad. Grymmt drygt!
10 längder 2 rygg/2 bröst om vart annat
8 längder bentag 2 bröst/ 2 fri
6 längder fri + 5 armhävningar efter varje längd
4 längder fri + upp och hoppa "bomben",  ner igen
2 fri
sedan samma sak fast baklänges
Gissa om jag är trött! Och nu ska jag dessutom på träning.

Gjorde pankakor nyss. Hur gott som hellst! Borde bli Sveriges national rätt =)


Ha en trevlig kväll. B


ett trevligt wake-up-call

Mitt i natten började min väckare tjuta, på högsta volym, den bäcksta väckningen jag varit med om...eller?
Pontus hade så klart ställt om den i går när han va här. Så tack pontus du lyckades...Jag är dyng trött!


Bort med snö´ön? Ja tack!

När ska denna snö försvinna?! Jag vill ha våår!


It´s nice to talk with you

Har varit lite inaktiv här idag. Elin, johan och pontus sov över här till idag. dom blev utlängda kl halv 11 för då drog jag till kyrkan. Jag va kyrkvärd och det va väll okej. Efter det gick jag hem (skvin kallt ute, ska ni veta). När jag kom hem blev det dator et tag sen kom Elin och så gjorde vi pankakor =) dom blev jätte goda!
Sen kom pontus vid fyra drog dom hem. Sedan dess har jag inte gjort så mycke mer. Jag skulle kunna tro att det här inlägget inte va det roligaste ni har läst, inte heller har jag nån bild jag kan läga ut. Aja ni får väll ringa till klagomåls avdelingen ;)

Hujs


You

Jag hade nu tänkt berätta lite mer roligare grejer som hände igår.....
Till en början gick jag och elin till EFS på ungdomskväll (av anledningen, konfa poäng).  Vi kom typ 25-30 min sent och va jätte nervösa för att det skulle vara jätte många där så det skulle bli pinsamt. När vi kommer in ser vi bara typ fem ungdommar, alla lika annorlunda. En tjej ill exempel sa "herre gud i himmelen" flera gånger och glodde på mina sminkade ögon och knalligt målade naglar. Hon själv hade typ en blå somma klänning (ni kan ju tänka er att hon va ganske troende av sig (inget illa menat mot de som har en stark tro). A men hur som hellst så va vi där tills halv nio, där efter rullade jag och elin vidare ner på Nordmaling. Där träffade vi pontus, vi tre drog på kiosen och sen till johan som satt på oasen (filmnatten). Vid tio drog vi hem till Elin och där blev det chill hela resten av kvällen tills killarna drog. Elin och jag satt sedan uppe till halv fyra och lyssnade på gyllene tider och sommar klassiker.
Saknar sommar!

Kärlek svider fö övrigt, nu äre jag som sårar. det är så jävla svårt att säga stop utan att såra...


Hey, can i borrow a knife from you?

Gårdagen va vell okej, för mej gick det väll bra. Mycket överaskningar måste ja säga <3 men alla va väll inte positiva.

Han är en jentleman! Fan vad han är bra! Att du står för saker du inte har gjort, tar slag som du igentligen inte förtjänar och bra fortsätter så! "tjejer är ett helvette" det är fan sant. Eller ja det finns ju brudar som jag men dom är som killar med långt hår (fast sngga förståss) och så finns det bitchar eller ókej jag tog kanske i, men players som kan vara jävligt hjärt lösa. Tjejen har jag kännt sedan jag gick på alla fyra, vet inte om jag känner henne lika bra nu. Hon betyder välldigt mycke för mej iaf även om hon för tillfället har traslat till det rejält!



Hey, can i borrow a knife from you?
I think i'm gonna cut out my own eyes,
'Cause they're pretty tired now, they're not in for any surprise,

But the white rabbit told me it's gonna be alright,
Yeah, the white rabbit told me it's gonna be alright,

Vad ska jag göra?

Thea är nu inte här längre, hon dog till fjällen. Ikväll vill jag bara stanna hemma och se på gråt filmer och feta mej, men min kära vän hade inte riktigt samma planer. Elin vill fara på film kväll på Oasen. Envis som en åsna är jag, Vi får se hur det här slutar.

Jimmy Eat World

fÄrGkArRaMeLL

Igår blev det inte så mycke inlägg, for ut och sprang 8 km, sen blev det plugg, mat och bumms i säng. Idag hände det inte så mycket, vi fick lyssna på en tjej från Umeås Naionella Gymnasum och det va faktist helt okej. Efter skolan blev man slagen och nersmutsad med grus. Jipie! tagga skola!
Ikväll blire träning och jag hoppas den går bra till skillnad från förra träningen då våran tränare hade något som liknade pms.
Imorgon blir det en kort dag. vi slutar ett ist för halv fyra efter som vi inte har någon idrott och engelskan flyttades till idag.

Nu tänkte jag visa några foton expriment som thea jag och elin gjorde för ett tag sedan. Bilderna är dock inte där ifrån, jag ha nämligen fotat dom här själv.







Zebrahead


So.

So lektion och chill. Försökte göra nått vettigt på "ps illustraror" här på skolan men jag gav upp. Skulle behöva en instruktions bok för alla ps program.
Vi slutar efter den här lektionen. Det blir nogg plugg hemma, kanske hitta på något med Elin och Thea?

Aja ha en bra eftermiddag. Hujjs