Shinedown


SOMMARLOV!

Gårdagen var bäst!
Dock vare dåligt väder hela dagen men vi överlevde. SKolavslutningen var vell också som alla andra. Efter det drog jag till kondis och fikade med Andre, Ludde, Pontus, Thea och Elin. Sen drog vi hem. På kvällen rullade vi ner på Nord och gick på ArtediGoesWild. Där hängde vi hela kvällen, dansade och spelade poker. Inga vinster för mig precis men thea vann massor med godis...även fast hon har godis förbud xd
Kom hem vid ett och däckade på sängen direkt.
 


D e n   H ä r   S o m m a r e n   K o m m e r   A t t   Ä g a !

Nananaa..Kan Inte Släppa Låten!Please just don't play with me
My paper heart will bleed
This wait for destiny won't do
Be with me, please, I beseech you
Simple things, that make you run away
Catch you if I can
HåRd TrÄnInG!

ooops nu ljög jag heh..
Elin kom förbi efter maten för att ragga upp mig på hennes super kkoola vespa. Vi tuffade ner på norrskenshallen super taggade (host). När vi kommer in ser vi Thea, Jossa och våran tränare sitta på en bänk i entren. Vi får order om att springa två varv runt planen och göra en runda styrketräning innan vi drar hem. Själv lämnar han oss och åker hem. Helt oseriöst gjorde vi som han sa. Sen dog vi till thea och kollade in modet i theas garderobo och fikade ett stycke riskaka och (engelskt utal) some mjöölk =)
Nu är jag hemma igen och jag känner värkligen peppen på sommarlovet som är suprit duper nära! Dock får jag inte känna på första sommarlovs veckan för jag drar ju som sakt till Norbyskär på konf. 


Brännboll är inte min starka sida

Vi hade brännbolls turnering idag. brännbollen är kanske inte 8c:s starka sida för vi vann bara en av tre matcher, men vi va bäst på att klä ut oss..
Outfit:
En väldigt sexig reflex väst
crocs
och sist men inte minst ett par ur snügga brillor

Slutade vid två eller halv tre. När jag kom hem insåg jag att dagen är inte slut än, så jag bjöd Elin Pelin hem till min lilla enkla boning för att baka choklad muffins. Dom blev grymmt goda (såklart för att jag och Elin äger på att baka).

Ikväll blir det träning och jag känner ingen ork alls.

btw så kanske jag ska berätta att jag drar på konfirmations läger i en månad frammåt från och med måndag. Det kommer nog bli grymmt kul, men jag kommer nog sakna alla otroligt mycke!

hejdå hejdå


: )Sommar med AAR

chained to a memory


söötaste

telefonen ringer..

F -Hej det är F
I -Hej!
F -Har du ringt mej?
I -Öhm....nej det ha jag nog inte
F -Nähe..Vill du vara med mej?
I -Emh...jaa visst
F -.. Väta..(han går och pratar med mamma/pappa).
F -Öm..vem är det jag pratar med?
I -Heh det är Isabelle
F -Men oj, då har jag ringt fel :] 
I -Haha em okej
F-Hej då
I -Hej då

Sötaste kusinen jueh =P

SemesterHihi överaskniiing!...

...Jag veet, jag är en invalid paprika som inte skriver på sin blogg men jag har en anledning. Jag har varit i grekland!

Det va hur skönt som helst och varmt som sjutton. för att vara exakt så va vi på Kreta i Kato Stalos på ett hotell som hette  Hotel Rose. Vi åkte till den stora standen chaniá en dag och gick och vandrade längs alla trånga vackra gränder och små shoppade lite. En annan dag åkte vi till Elafonissi som är en strand som sägs vara rosa tack vare alla krossade snäckskal som ligger på botten. Det va kanske inte som man hade tänkt sig för det va bara lite rosa längs kanten av stranden där vågorna spolades upp men det va endå något att rekomendera = )
Reasten av veckan ¨tog vi det bara lungt på hotellet och låg och stekte vid polen eller nere vid stranden.
Men ni skulle aldrig kunna tänka er hur skönt det är att vara hemma igen i lilla nordmaling!
Pics kommer senare ;)