Fantstiska fotograf för dagen.

Prenumererar på en fotoblogg, den är inte som alla andra det är mer som en hemsida av en fotograf och det är alltid, jag menar ALLTID jätte fina bilder som ploppar upp framför mina ögon. Nu har hon spelat in lite från en fotografering för ett tag sedan så jag tänkte lägga upp den här

Fotograf AngelinaBelleBerg - First Rain of Summer.

Angelina Belle Berg


HELLO, IS IT ME YOU'RE LOOKING FOR

Bara så alla vet så är ISABELLE är en av de bästa människorna i världen. Fast det var ju inte så svårt att lista ut.
VI hänger @my place och bara gör ingenting typ. Thea skriver en lång dikt om ingenting, Bella fnissar och jag... ja, jag bara nördar vid datorn som vanligt. Ikväll har vi typ tittat på TV och lyssnat på musik.
Lägger in en bild på mig så ni får se hur jag ser ut.
/LINA

WorkWork

Nu ska jag dra ner på Olofsfors marknaden och kika. Känns som om det hör till julen :]
Men sen blir det raka spåret till levar hotell, KulJul pussOkram!

S k i r T. A l i c E

Så sjukt rolig dag måste jag säga.
Gick tragist nog ensam runt på stan och kikade i affärerna men jag köpte i alla fall den efterlänktade kjolen. Träffade gulliga andre på stan senare och det blev tacos i Up2 gallerian, därefter drog vi hem till hans lya på 27 m2 och chillade :) MYYS.
Bion med Malle var sjukt bra. Jag tror att vi båda satt på helspänn under hela filmen!. Haha måste göras om!
Imorgon blire jobb -.-' Skit taggad..



Snöö utanför mitt fönster.


Devil

Imorgon är jag ledig! Känns underbart. Dock har jag en dryg apu-uppsats att göra klar, har en enorm¨ångest över den kan jag lova.
Men sen blir det bussen 13.50 till stan för att shoppa. Hittade en as grym midjekjol som jag bara måste ha!
Där efter blire bio med Malle. Vi hade tänkt se Devil som är en sjukt spännande action thriller. Hoppas den är lika bra som trailern! Nu bilder lite GG och sen sängen. Gnatt.


BildMuseet, APU

Droog till stan ba, wroooom, med äckel bussen som luktar gas.
Gick på stan ba, blablabla, kollade på julklapparna.
Åkte lokalbuss ba, blipp uuh wroom pys huuutter.
Gick på museet ba, blablabla klick skissskiss suck.
Åkte hem ba, blablablabla haha hihi åh.

Bild bomb. JAO



We Own the Sky.

En bild som jag tog i Ramundberget i samband med att jag åkte ner till Sveg och Jessica och Rebecka

Vi har haft föreläsning hela dagen lång, bland annat våran fotolärere Jörgen som hade den bästa föreläsningen av alla. Jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Underbart att ha honnom som mentor också ;)
Om en kvart är det dags för Grey's Anatomy. Kan denna dag bli bättre?
P.s. Kände att jag måste bara lägga upp denna låt. Väääälldigt skön!
Backyard Babies - Saved By the Bell

Cool pappa

Pappa anlände i en limosin igår kväll. En helt vanlig dag för familjen forsberg ;)



Reklam med Dregen.

Har suttit och stirrat mig blind på Telia reklamen. Tanken som snurrat: "Varför känns det som om jag vet precis vem det där är. Haha och nu när jag kollade på YT kom jag ju på varifrån jag har sett honom...
Backyard Babies. ofc.
Nu blire plugg. puss o kram



Media uppgift - känsla

Detta är mitt "stora" avslutnade arbete om photoshop som jag ska lämna in ikväll. Bildkompositionen ska innehålla fyra bilder var av en från min lärares mapp och en bild som jag tagit själv. Dom andra är valfria. Hela bilden ska framkalla en känsla.
Åh äntligen är jag färdig! Nu ska jag bara "utverdera mitt arbete i ett word dockument" -.-
Men kan ni gissa vad det är för känsla jag valt?


Sho! My lovley things out there.

Billy talent - Lies
Finaste bilden på mig EVER!... öhm

Gårdagen var as mys. Man halkar efter lite med att hänga med alla andra nu när man har ny skola och fullt med arbete. Det va skönt att ta sig den tiden..
Ikväll blire chill, vet inte precis vad som händer.

M a T


Maten för kvällen. Älskar min mor!

Ikväll blir det mys med Lina, kanske Thea och Bella (ja, min dubbelgångare). Asm.
Synd att älskling är borta, heela helgen ;-( snyfft.


School of Rock.

Haha såg nyss filmen School of Rock. Har sett den förut men den är ju så bra så man skulle kunna se den hur många gånger som hellst utan att tröttna ;D
Jack Black som spelar rollen som klassens lärare är helt insane. Han måste ha sjukt mycket energi som han hoppar och skriker och gud vet vad..
Man blir som ett barn på nytt :D



Tulipa och Vega


Typisk helg.

På Fredag natt stuper jag i säng av trötthet, slår på teven och myser ner mig med en skål popcorn. Vilket leder till att jag är vaken ytterligare en timma. Somnar till sist med teven på men sover som ett barn. Jag vaknar sedan sent på morgonen därpå. Mitt rum är en soptipp med kläder, det luktar popcorn och instängt. Jag är helt slut i kroppen  och kravlar mig upp. kollar kylskopet, ingenting lockar. Jag går upp igen och slänger mig på sängen. Jaha så fortsätter min dag i sakta mak.
Trotts allt är detta det skönaste jag kan göra på en Lördag. Tycker att det är underbart att bara vara hemma och kanske bara se en film. Och jag bryr mig inte om jag slappat bort hela dagen.
Vad gör ni på eran Lördag?


Fredga kväll.

Nu är det Fredag och jag hade tänkt gå ut på Nordmaling och träffa lite folk. Ja, det är sådant vi gör här, hänger i busskurer, raggar runt i epa eller bil och allmänt fryser.

Stilbytar dag.

Pose.

En mys torsdag.

En helt vanlig torsdag med lektioner, lunch och träning. Veckorna rullar fram och snart är det lov igen. har inte hunnit handla en enda julklapp än -.- Det är ett stort dilemma. Vet inte alls vad jag ska köpa till alla.
Hade turen att få veta att jag kommer att få jobba på Levar Hotell denna jul också! UNDERBART! Jag måste tjäna ihop lite pengar, jag håller ju på att bli tokig så fort jag bara tittar på mitt konto.
Imorgon är det stilbytar dag på skolan. Funderar på att lägga upp en outfit bild imorgon, så håll ögonen öppna.
Godnatt nu blir det sängen!
Random bild på lina som jag tog idag. SÖT

Mattematik med Musik

Goldfinger - 99 red balloons
Sitter på matten och rockar loss med musiken på högsta. Ligger sjukt mycket efter i boken och bara tanken på att provet närmar sig gör mig galet stressad.. Och nämde jag att jag läser matte A -.- (hallå isabelle skärp dig!)

Tillbaka till arbetet

S k o l k a t a l o g e n !

Toppen! Skolkatalogen har ätligen kommit! Det känns mycke roligare med gymnasie katalogen, vet dock inte varför.. kanske det att man känner fler personer, eller vill veta vilka som går i alla mina kompisars klasser?
Hur som haver hittade jag lite godingar i den 350 sidor tjocka "boken".

Haha så söta ;D måsta säga att min klass är underbar, inte bara på bild.

School cool.

Sitter och chillar i cafeterian och väntar på att lektionerna ska köra igång igen efter lunch. Slutar sedan klockan två. Dåå blir det hård plugg in för engelska provet imorgon och kanske får jag slipa lite på min känslo bild till Multimedian. Visst är det underbart med plugg ;)
En ego bild mitt uppe i allt annat. Måste verkligen komma igång med fotandet igen!

En underbar helg

I Fredags var jag ledig efter som alla på skolan har utvecklingssamtal. Så jag, Zorica, Nathalie och Lina bestämde att vi skulle träffas på stan och kanske shoppa och sedna gå på Wayne's för att fika. Sagt och gjort. Det blev en underbar eftermiddag med många skratt.
På kvällen när jag tagit mig hem, bjöd jag Thea och Elin på mys taco middag :) ÅSM. Pontus och Johan kom och tittade in och sedan även Lina. måste säga att det var en bra börja på helgen!
Ikväll blir det till att åka in till stan med älsklingen, Elin, och Ludde för att träffa Nathalie och gå på bio. Det blir så klart Paranormal Activity 2(!) Kommer nog att ha svårt att somna ikväll. Usch!!
Lite bilder från dagen.. Måste säga att jag inte var riktit beredd på den översta bilden haha

Gulliga hestar och hakspettar

Fick ett gullit samtal från thea i helgen. Hon ville ha hjäp att fota hästarna hon tar hand om. "Så why not?" tänkte jag. Fick en hel del bilder kan jag lova men jag hade inte tänkt plåga er med att lägga ut alla så klart.
Såg en fågel på väg hem också. En HACKSPETT till och med. Sweet! det var länge sedan jag fotade naturbilder känner jag men jag är faktist helt nöjd. Dock får ni nu grymt redigerad bilder som inte riktit ser ut som dom ska..


Sådant man gör på ett onsdags hål med nathalie..


cracking picture


Tillbaka till vardagen.

Godkväll.
Har helt enkelt struntat i att skriva här i veckan. Ville bara njuta av lovet och leva livet för en stund. Funderar på att lägga ut lite bilder som tagits under hela denna tid. Men inte nu. För sängen kommer i första hand.
SNEEK PEEK (ps. ingen kopiering tack)

Gymnasie festen.

Nu bär det av in till stan där jag ska träffa Zorica, Sara och Nathalie för att gå på stan och små shoppa. Sedan blir det mat, lite umgänge hos Nathalie och till sist bär det av till Gymnase festen som anordnas här i umeå. Så klart ska vi klä ut oss lite. Halloween duh ;D
Kommer hem igen imorgon. underbart!

Hade världens kris igår kväll, hittade ingenting jag kunde ha på mig. Så då kom jag på den smarta iden att klippa och klistra lite haha. Nä men jag bestämde mig för att sy om en klänning jag hade på min skolavslutning. Why not liksom?
 

Done, är sjukt nöjd. :)

How to do, how to do

 

Har ni varit med om att något ni inte borde tänka på, klistrar sig fast på hjärnan som ett klistermärke med superlim?


N a n a n a n a n a

Har inte gjort ett skit idag. Bara varit hemma och tagit det lungt. Vaknade dock för tidigt av att en postlastbil var nere på våran väg och vände. Suck, jag menar hur ofta kommer det en lastbil och kör efter våran väg igentligen, jo precis den dagen jag kände för att sova ut ordentligt -.- 

Blev lite sugen på att baka nu så jag slängde in en improviserad havre/choklad kaka i ugnen. Ganska ok.

My Chemical Romance - Nanana Brukar inte lyssna så mycket på MCR men deras nya låt > va asm.





Thanks for the Memories

Sitter och väntar på min buss som går från ÖSTERSUND sjukt jobbit efter som jag måste vänta i 2 h  innan det bär av hemmåt. Tur att det bara är ca 30 min kvar nu.
Hade otroligt roligt i Sveg i alla fall. Fick träffa en massa kompisar till tjejerna, åka upp till Ramundberget där deras päron bor och bara ha allmänt kul. Hängde i lägenheten igår med ett gäng brudar o killar och jag tror inte jag har skrattat så mycket på jätte länge. Detta måste göras om.
Ikväll blir det nog till att ta det lugnt kan jag lova. Har inte sovit så bra under helgen så det ska bli skönt att somna i en egen säng ikv.
Rebecka beställde ett par linser så jag passade på att ta fram kameran. Passar ju bra till halloween :)