Trasig trött tystnad

Det är mitt i veckan och jag är helt slut. Har haft en otroligt dålig dag. Har inte tid för någonting. Borde redigera det gäng bilder jag tryckt in i datorn, jobba med engelskan, fixa in musik på ipoden så jag har något att springa till, packa till morgondagen..
Orken tar slut!
Tisdagens; Hade första lektionen i kursen foto A.
Fett mycket repetition men är sjukt taggad på att fortsätta A, B och C kurserna! ;)

Älskning

I don't know what it is
That makes me feel alive
I don't know how to wake
The things that sleep inside
I only wanna see the light
That shines behind your eyes


Bella, vettskrämd i skogen

Åkte till Andre ikväll. Vi styrde film mys med popcorn o cola, puffade upp kuddarna i soffan och gosade ner oss. Dumt nog valde jag (diktatoriskt) att vi skulle se Paranormal activity 2. Hur som haver, när filmen väl var slut och lilla bella satt och gnydde o gnällde över hur dåligt beslut Andre hade tagit att vi i skulle se filmen.. Kom bella på att det va dags att åka hem. Andre sa adjö och lilla Bella åkte iväg på sin svarta springare i månskenet. Efter att tag kommer bella fram till åkrarna med en grötig dimma = dålig sikt!! (med svart visir). Monstren slängde sig efter henne som besatta zombies, men som tur var kom Bella ändå hem välbehållen!Det var kvällens äventyr.
Nu ska jag fira och belöna mig själv med en kopp blåbärssoppa!
Tack och adjö!

Krusbärspaj.

Ingredienser
3 dl krusbär
2 ägg
1 ½ dl socker
1 msk vetemjöl
3 msk smält margarin
125 g margarin
3 dl vetemjöl
3 msk vatten

Gör så här
Börja med paj degen. Mät upp 125 g margarin tillsätt vetemjölet och fin fördela mjölet tillsätt vatten och arbeta i hop till en deg. tryck ut den i en paj form. Låt vila kallt.

Mixa krusbären.
Vispa ägg och socker poröst , tillsätt vetemjölet, margarinet och krusbärsmixet blanda väl. Häll smeten på pajskalet och in i ugn på 200 g ca 20-25min.För att lugna nerverna..

Idag blir det bakning! Har bestämt mig för att göra en krusbärspaj! Kanske för att lugna nerverna in för skolstarten imorgon..

RECEPT


Har blivit mer och mer intresserad av panorama bilder. Testade lite när vi va i Grebbestad men det är lite trixit utan tidigare erfarenhet och utan ett bra redigeringsprogram för just panorama bilder..


en början..

Jar of Hearts

Övade in för skolstarten och tog bussen klockan åtta från andre. Känndes vemodigt men det är väl bara att ladda upp nu in för onsdagen. Man får ju faktis tillbaka rutinen igen.

Resten av dagen spenderade jag framför teven. Den förtjänar faktis lite uppmärksamhet nu för jag har dragit på mig en typisk "höst-snuva" och tänkte inte en tanke på att röra mig från soffan och min mysiga flice filt!
Dags att sova. Pyss


Musik update!

Två nya album från två AWESOME band, båda släpptes i juni 2011. Har inte hunnit lyssna igenom alla låtar men det ser lovande ut! Bella är som en 13 åring igen! :]

Simple Plan


Taking back sunday


Sommarkväll.

SENASTE PRESSMEDELANDET!; Vi har ÄNTLIGEN flyttat hem från stugan! Så nu ska jag bättra mig som fn på att uppdatera här ;D

Och jag tänkte bara nämna lite snabbt att jag var sjukt hurtig igår och cyklade ut till stugan (2 mil) och sen heela vägen tillbaka idag! En fet guldstjärna till mig TACK!
Hur som hellst så drog jag Andre och Ludde o badade i älven när jag kom hem, och ikväll drog vi och fiskade. Det blev 13 abborrar tre av dom blev min fångst. Kanske blev jag lite utklassad men jag är sjukt nöjd i alla fall! En skön sommarkväll som sagt. Hoppas bara det fortsätter så nu de sista två veckorna :)

Grebbestad.

Har nu förflyttat mig till Grebbestad på västkusten, hos min morbror. Dagen har vi spenderat nere på kajen. Jag såg väl mer eller mindre ut som en galen turist med kameran i högsta hugg. *klick, klick, klick*

Grebbestad är världens mysigaste stad. Fiske, båtliv och turism är vad det hela handlar om. Utsikten är galet fin. (bilder kommer senare).
Vädret är på topp idag, tycker synd om stackarna hemma som får stå ut med regn och rusk!

En bild på en äkta bohuseka.