Volbeat-Still counting

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone


Music


The Sunshine - The Easy Way Out


The Sacred Sailors - I got a fever




Be Right Back

Går kvällen va kung. Det lev bad, astu och en massa krig. Smart som jag var så glömmde jag kameran hemma detta kommer inte att hända igen för nu har jag banne mej packat ner den i väskan som ska med till Lottan
Så nu drar jag till Härnösand alltså till my friend Eva-Lotta.

För övrigt så gör kärlek jätte ont. Tänkte bara säga det till er som inte vet.

Här kommer bilderna som jag tog i Backe =)


I See U

Torsdag äre idag va? Fyra lektioner och en massa hål. På bilden ägde jag ut alla när jag lekte värsta picasso. Vi skulle designa "skateboardar" (fiin stavning?).
Ikväll blire kanske träning med a-flick för att våran tränare inte kommer på våran träning.
Imorron blire kanske Järnäs med Thea, Pontus och Malle kul kul.
På lördag drar jag till Eva-Lotta och tänkte stanna där till på Söndag. Därefter äre sport lov. Jag vet i sjutton inte vad jag ska göra då. Elin och Thea ska smått dissa mej och dra på konfirmation i Hemavan.
Häjj


I Like =)



Sooo long ago

Okej okej det va ett tag sen jag skrev. Men det känns som om bloggandet är minndre viktit nu. Första proven är avklarade nu iaf. Idag drog jag till stan efter skolan. Träffade mamma och vi gjorde en stoor shoping runda.
Lee Jeanse från JC
Lång tunika/skjorta (rutig, hög krage)
En kofta (kort)
En lång ärmad tröja (orange, lång)
2 Tites (grå och jeanse liknande)
Palestina sjarl(röd rutig)
3 t-tröjor
Nitbälte
Jag tror det var allt. Kanske lägger jag ut bilder sen ;)

Hujjs

The killers-For Reasons Unknown




I said my heart, it don't beat, it don't beat the way it used to and my eyes don't recognize you no more.
And my lips, they don't kiss, they don't kiss the way they used to, and my eyes don't recognize you no more.

Time For Thinking

Här sitter jag nu. Kompisarna är på Rock karusellen i Nordmaling. Sakna mina små (hehe) flickor! Fick låna datorn som räddning från pappas och Dans "jätte roliga" skämt! Jag har påpekat att dom borde ha satsat på att blir stå upp komiker. Då sa dom har alltid varit komiker. Det tycker jag bara låter som hen skröna hehe. Tänk er bara. ...
"One night and only...." (trummvirvel) "The Forsbergs brothers! To night in Levar!" Det skulle säkert vara slut på biljetter (host).
Det känns som om min humor har mer eller mindre påverkats också...jag tycker syn om elin som måste svara på mina grymmt roliga (hhöhö) sms.

Här kommer utverderingen av denna helg iaf. Det är grymmt skönt att ta det lungt en helg och slippa all drama och skit. Har fått andas och bara tagit det lungt enda sedan vi kom hit. Dock skulle jag vilja va med Elin, Ludde, Thea, Pontus och Malle ikväll men det kommer fler kvällar får jag hoppas.

Har också hittat en ny låt den är grymmt bra.
Katy Perry - Thinking of you


P.s. Mitt täcke har smurfar på sig!!! Hur grymmt fränt som hellst!

Godis och en god bok?

Ja nu har ungefär halva lördagen gått och jag har inte gjort mycket alls. Har läst ur "den femte systern" lite till och från, lyssnat på ipoden och messat med elin som har skaffat pojkvänn över en natt (!)
Det läskigaste är att det hände igår kväll, den 20:e, samma datum som jag och pontus blev ihop i sommras! Inte nog med det, då han och jag blev tsm var elin bortrest, det är ju jag också!
Jaja nu ska jag nog läsa lite i boken. Hujjs.

Friday night

Hejhopp!
Har nu tagit mig från lilla Nordan till lilla Backe, där min farbror och faster bor. Här är det dubbelt så mycket snö som i Nord, huur mysigt som hellst! Det va ettt tag sedan jag va här också. Imorgon hade jag tänkt satsa på fotandet och jag lägger nog ut några bilder när jag kommit hem. =)

Dagen va helt okej, blev dock nerbött ett antalö gånger med bött papper. Great! Inte för att peka ut någoon men....Ludde, Malle och Andre ska bli dubbelt så blöta på måndag.

Det va nog allt. Hujjs! =)

Rubrik =)

Ett super snabbigt inlägg nu då =)
Träning om en halvtimme och skjussen åker innom en sekund. Har kommit på att Jag känner mej jätte smart då jag läser min ny färdiga no uppsats om blodcirkulation. Den är tre sidor lång och jag hoppas på ett mvg. För övrigt har jag engelska prov imorgon och mitt pluggande ligger efter så denna kväll blir det hårt arbete!
Taggad på träning. Skolan går bra, och jag försöker leva livet. Viva la vida som det så fiiint heter på spanska.
Jaaja nu ska jag skynda vidare Hujjs

Hello U

Satt och tråkade framför datorn. Det här blev resultatet. fin fint tycker jag efter som jag bara hade Ps 6,0
Resten av kvällen kommer fortsätta i det här tempot så om ni vill umgås med en tjej med dammig hjärna kan ni ju höa av her.


Life is life, Life is hell....Today it´s just nice.

 Tjohooo.
Mitt liv går i en berjodalbana känns det som. Kärlek är slut och jag mår piss some times. Nu är det tipp topp. Slutade tolv idag. Gick runt och drog med thea ett tag efter skolan, snackade med pontus, gick till elin som väntade på att deras träning skulle börja blev slängd ner i en snödriva, gick till rektorn som inte va där, vandrade med malle, snackade med fille och dagny. Till sisst släpade jag mej sakta men säkert hemmåt. Nu har jag tryckt i mej tusen liter klass och börjar på att fundera hur jag egentligen mår...


Homework för heela månaden...

..nej men det känns så.

Har sutit men no hela kvällen enda sedan 18.00. endå är jag inte klar. Springningen fick jag skippa också. Han också fått reda på att jag har eng prov på fredag, svenska prov om typ en vecka och spanska prov om två veckor(!) guud jag döör.

Nu står maat på tur. Hujjs


I can´t get my ear around you

Hihi fin fin rubrik måste jag påpeka =)

Dagen varo okej. Allt går runnt lika dant arje vecka. Det är inte plågsamt på något vis men det är så enformigt. Har nu kommi in i prov perioden och det är inte kul. Plugga  måste jag även gjöra denna kväll. Kanske drar jag ut och springer. Som grädde på moset har jag åkt på en förkyling tack vare all snö som har hamnat innanför jackan och i ansiktet ett antal gånger på sisstone (höm dvs alla shysta killar som mjöla mej). På Torsdag är det frilufsdag och jag är taggad. Det kommer att blir grymmt kul =) Klämmer in en liten bild



Det blev mycket solnedgångar men det får ni så ut med. btw så äre sommmar bilder som gäller! =)

Lost


Grymmt rolig helg!

Igår kväll kom hela gänget igen. Dvs Thea Elin Pontus Malle och Ludde. Mycke kul hade vi, jag berättar inget mer än att vi hade en viss versom av lan och massor med mjölningar. Alla sov över till idag. Vid tolv idag drog alla hem förutom Pontus som stannade till senare på eftermiddagen. Alla är nog mosiga och trötta idag. Vi va huppe till klockan tre på natten. Jag kan lova att alla va döda då vi vaknade.
Hela dagen va slapp och jag gjorde inte så mycke. Efter maten kom elin hit och vi snackade en stund. Nu sttter jag här ensam.


The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid


Bye.

Alla <3<3<3:S Dag

Går kvällen var great. Vi såg på film, eldade, brottade ner killana i snön (heheh ni får avgöra själva om det är sanning eller inte). Hur kul som hellst. Hade tänkt att fara ut och springa nu. Sen drar jag kanske till backen och senare på kvällen kanske hela gårkvällens gäng kommer hit. Är för övrigt inte så taggad på alla hjärtans dag (sorgligt nog?) Älskling får jag iaf va med idag =)


Anberlin-A Whisper & A Clamor

For most of men believe hell is never knowing who they are now
Finally saved from the outside trapped in what you know
Are you safe from yourself? Can you escape all by yourself?

S-O-M-M-A-R





He-he..Kan Vi Skippa Snön?

Guud vad jag hatar snöö! Den sämsta uppfinningen som finns!
Blev typ mjölad 4 ggr idag efter skolan. Jag sitter för tillfället och huttrar under en filt.
Ikväll blire träning. Imorgon drar jag, Elin, Thea, Pontus, Andre och Ludde till Malle och tok gästar. Det blir sjukt kul. Killarna ska bannne mej blir bjölade tills dom spyr upp snö (eller är det vi som kommer bli de?).

Yo hablamos Espanol.
Chao

K-k-kallt!

Helt okej dag. Slutade kl12. Då drog jag hem och fotade lite. Ikväll blir det nog en spring tur u i de fria. Har ine så mycke att skriva om nu för tiden. Fotandet kommer ingen vart och jag är bara less på vinterbilderna.
Vars-Är-Sommaren?
Tyvär kommer väll inte snön förvinna på länge. Det har vräkt ner massor med snö dom senase dagarna och Imorse var det 20- ute. När i hela friden kommer värmen?

Jaja nu ska jag ine klaga mer. Hujj


Great day

HK hade jag idag. och jag konstaterade då att vegitariskt är inget för mig. couscous och nån grönsaks gryta eller liknande blev det och det va inte gott alls.
Gympan va kul för vi körde snö lekar och jag blev typ mjölad 10 ggr känndes de som!
hade so redovisning och jag typ ägde ut alla!...nååt
Ikväll blire träning och jag är som vanligt taggad.

Nästa torsdag har vi frilufs dag och jag längtar såå mycke!
Hujjs


Ordinary day

Skolan flöt på. Missade första två lektionerna på grund av att vi satt och diskuterade om rasism och respekt i klassrummen....
No-redovsningen gick bra och jag hoppas att utverderingen blir bra.
Blev (bara?) mjölad en gång, efter skolan great? sebbe ska dö

chips påsen på mitt nattygsbord har fått mej att käna mej feet så jag drar nog ut och springer ikväll

Way away
Away from here I'll be
Way away
Away so you can see
How it feels to be alone and not believe
Anything


Yellowcard - Empty Apartment (Live Acoustic)



Jag har lovat att inte säga det till någon. Jag kommer inte att skvallra.

Match i Holmsund

Va på handbolls match idag. Det va både drygt och dyng kul.
Vi åkte från nordmaling klockan 8. När vi hade kommit en bit på vägen fick vi reda på att matcherna hade skjutits fram så vi va tvungen att sitta och vänta på hallen i tre timmar innnan vi fick spela...
Det blev bara två matcher. Den första matchen förlorade vi med nio mål, och den andra vann vi med 17-10. Btw så gjorde jag 9 mål den matchen =) Jag längtar tills vi 94:or går upp i A-flick. bara några månader kvar...

Imorgon är det åter igen skola och jag har no redovisning i veckan (känner inte peppen)


Snöstorm

Idag är det snööstorm och svinkallt.
Därför ska jag dra till backen ;)
Hoppas på att jag överlever. Hujj


Tigerkaka, Älskling och A Tall With Theo

Efter träningen drog Jag, Elin och Thea till Elin och fetade oss (och då menar jag värkligen feta oss) vi åt rocky road glass, annanas paj, kladdkaka, chips och dricka. Guud va gott det va!
Sov över där också. Imorse vaknade vi vid halv nio och jag drog hem kl 10. Efter som älskling fyller år imorgon bakade jag lite födelsedags fika då jag kom hem. Det blev en tigerkaka.
Pontus kom vid tolv och provsmakade och då passade jag på att ge han sin födelsedags pressent. När den ena drog kom den andra (dvs Thea).  Hon vile också prov smaka kakan och om jag ska vara ärlig  fick jag nog MVG av både Thea och Pontus =)

Nu sitter jag ensam hemma och väntar på att mor och far ska komm hem med maat!
Ikväll drar jag som sakt till Fille och de blir chilli dill.
Imorgon blir det backen till 100%. Krabba ska vi få till middag också (suuper gott!)


Ännu en ny design

Jag har gjort lite små ändringa här och var. Nu är det inte så mycket krumelurer kvar. Men jag ska göra det lite finare, det här är bara grunden.

Idag va det en stört skön sissta dag innan helgen. Hade bara fyra lektioner. MT, bild (filmade och gjorde en reklam film), lunch, spanska,hem.
På lunch rasten kom Malle, Ludde och Andre. Dom drog ut Jag, Elin och Sabina i snön och snö mjölade oss. Gissa om man var blöt!!! Thea den fegisen vågade inte offras sig och hjälpa till!
Sen blev det värsta stora slggisen i central hallen. Invandrarna mot nå nior. hela central hallen va typ proppad med människor hela eftermiddagen.

Ikväll blire träning med A-flick och sen drar jag nog till ELin och har glassparty. kanske sover jag över också ;)


Det va ett försök iaf

Jaja det blev ingen nu header iaf. Ni får stå ut men öh....den (host) fina jag har nu.

Kvällen är seg och jag sitter bara och slappar, TRÅÅKIT!
Imorgon är det sissta skoldagen innan helgen för på fredag har lärarna studie dag så då är vi lediga=)

Har kommer en sommar bild till. LÄNGTAR

Blogg

Funderar på att sätta igång med headern mitt uppe i all ensamhet.
Jo, jag tror nog jag gör det =)

Jag blir nog ingen bagare...

När jag kom hem från skolan idag fick jag för mig att göra en sockerkaka. Själva blandlingen och putt  in i ungnen gick oväntat bra. Jag glömmde otroligt nog inte bort tiden men när jag väl fått ut kakan vände jag på den  direkt...då gick den i fyra delar + att den säckade ihop. Jag ska nog inte satsa på att bli bagare...

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Ingen läxa för första gången på länge(!)
Elin och thea ska till stallet och Pontus har träning. Någon annan som vill hitta på något?

edit:
Ojdå det va visst hundkurs elin o thea skulle på :o (stor skillnad?) dom ska då inte va med mej iaf

Hej beautiful.

Tha day vas bra =)
Inte allt för myck läxa men proven är på gång. Spanskan snart, No nästa vecka, matte nästa vecka?, engelska snart, och svenska snart.great? Oo no!

Erik Hassle
har etsat sig in i min hjärna bla en av hans låtar, Hurtful.
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

ikväll blire träning och jag är taggad. Har inte tränat på fyra dagar nu, det äe alldelens för lite! Jag måste nog börja springa igen. Av någon dum anledning la jag av för ett tag sen (lat?) men nu jäklar!


Chao Bella! (med lite spansk brytning)

So lärares komentar till min fiina målning på tavlan som skulle föreställa en man som blivit hals huggen...
- Hörru Bella, han ha tappat kock-mössan
Tack och lova att jag inte är värsta picasso för då hade jag blivit djuuupt deprimerad!

Hela dagen har för övrigt varit heelt flummig och det mäsktes då ajg kom hem. Jag kom in genom dörren och gjorde en massa konstiga ljud -uuuuuuaaaaaooooooooiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
tills jag startade radion...
Och nyss då jag satt och åt, påpekade jag för mammiiii att det va ytspänning på mjölken.
Normalt.

Ikväll blire läxa och kanske elin. PÅ fredag ska kanske jag, Elin, Thea, Dagny och Sabina till Fille. Där blire väll nå film o kul. Och på lördag har vi match i Holmsund och på kvällen drar jag till älskling för han fyller år =)



Chao

Godisberoende och Desperation

Åh guud jag har typ dyng tråkit! Håller på att ladda hem en film som tar onödigt lång tid på sig. Mor och far kan inte skjussa till statoil som för övrigt är världens bästa uppfinning, jag menar dom har alltid öppet och det är speciellt bra om man tex har ett godis beroende som för tillfället jag har!!! Ska jag tvinga på mej själv ytterkläder och sparka hela vägen ner till statoil? Nej, det gör jag bane mej inte!


Söndas mys väder.

Vaknade imorse kl 9 och mådde suuper bra. Solen sken och det bara kliade i händerna efter kameran. När jag hade varit nere och fikat gick jag upp igen. När jag kikade in i mitt rum såg det ut som om hela rummet va fyllt med rök. Men nej, solen hade gått upp och strålade in genom mitt fönster------->det innebar att man sååg hur dammit mitt rum va. Kikade ner i mitt "tidnings bord" där nere låg det ett centmeter tjockt lager med dam. Det va bara att glömma kameran och dra fram dammsugaren och trasor. Sen la jag in ny musik på ipoden och sen sprang jag ut och fotade i drygt en halvtimma.
Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.
Någon som har något tips?


Sunny Day

Fick inte fara till älskling som jag hade tänkt =(. Men Kvällen va helt okej endå. Jag va dyng trött efter backen och att basta efteråt va hur skönt som hellst, med sjukt good mat till det är en perfekt kväll. Såg på två komedier på kvällen och sen blev det sängen redan halv elva. Idag ska jag nog gå ut och fota för vädret är ju tip top. Solen har ju nu kikat fram, kanske för att jag nämde det här på bloggen? Hah vem vet, kanske är jag värsta guden utan att jag vet om det själv =P
Häjj