Thoughts worth thinking

Nu är helgen över och mardröms veckan är på G. Hatar söndagar, jag kan inte sluta gruva mig för allt jag inte gjort eller måste göra eller som kommer att hända och allt annat som är värt att tänka på..
Det är nog snart tags att gå och sova, men man får väl se när man somnar, förhoppningsvis innan 12, annars lär jag vara en zombie imorgon. Godnatt!


En lugn avslutning av Lördagen.

Det blev en bastu innan middagen, välldig skönt måste jag säga. Ni som inte har en bastu tycker jag synd om, haha.
Senare ikväll bilr det nån film med vänner tror jag. tack för idag.


Playing GodMaxFactor, Smokey Eye Effect

Jag och mamma gick ihop om denna lilla penna, bara för att det är kul att testa. Kostade endast 99 kr på kicks och jag är faktist ganska nöjd med köpet, dock vet jag inte om pennan är lika bra när man använt den några gånger.

Pennan i sig består av två sidor, en highlighter och en mörk grå/blåig/svart färg. Det finns andra färger också men jag gillar att den är lite mörkare för jag använder endå inte så mycket färg i vanliga fall.
Bilspelet, slutresultat

gjorde klart det lilla bildspelet idag. Vi gjorde bara detta i syfte att förstå lite av Adobe PremierePro CS4
Så här är det.
Bildspel.


SkruvaGärnaUppVolymen

Denna låt blir dagens. Jag gillar den. Låten har smitit in på min spelningslista på spotify så där osynligt. Den är väldigt skön att lyssna på nu. och bara ett tips; skruva upp volymen, musik blir mycket bättre då!

edit; Tydligen så vill inte Youtube sammarbeta med mig så jag gör det lite krångligare
Thrice – In Exile <-spotify

I am a pilgrim, a voyager
I wont rest until my lips touch the shore
Of the land that I've been longing for as long as I've lived
Where they'll be no pain or tears anymoreEn bild från ett skolarbete vi håller på med nu
Grubbel, stånk och stön.

Nä, ingen radikal klippning för min del. Håret behåller jag kvar, men det skulle vara grymt roligt att testa. Dock är jag ännu lite för feg så jag hade tänkt vänta ett bra tag till (a)

Jag har läxor att göra men jag kommer mig inte för att göra dem...jag måste rycka upp mig.
Och som topping på detta så förlorade Sverige mot Danmark ikväll. SUCK! Hoppas dom kommer till final i alla fall, jag skulle bli så lycklig!


Sidecut


Ny dag nya möjligheter.

Sitter på skolan och arbetar, Kultur religion och traditioner i USA Jippie!

Dagen började ju bra också. Klädde mig för 10- imorse och när jag väl kom ut så var det plussgrader. I samma sekund kom jag på att jag var sen och fick spurta som en getingstucken ko till bussen. När jag väl hoppat på bussen var det ca 20 grader varmt och fick sitta och svettas hela vägen in till stan. TOPPEN.
En dag till skillnad från denna som det var svinit kallt ute.

Run away, and start over.

Kvällen har jag spänderat med Elin och Ludde. Det blev chokladbollar, kaffe och lite spel på xboxen. Allt blev helt plötsligt för en stund mycket bättre och mycket mindre ensamt. Hoppas det händer något i helgen så att jag slipper sitta här hemma och grubbla och peta nevelludd.

Sprang ut när jag kom hem och fotade månen, helt sjukt hur starkt den lyser nu.


Jared Leto

F å r   e g e n t l i g e n   i n t e   v i s a   m i n   "k ä r l e k" t i l l   d e n n a   m a n   f ö r   l i n a   m e n   j a g  
t r o t s a r   h e n n e   i d a g !

Till saken hör att jag har ritat av Jared Leto som är sångare i 30 seconds to mars. bara för att han har ett fint ansikte (låter som en stalker). Det sjukaste är att han är typ ca 40 år(!) vilket är svårt att tro.
Hur som hellst så gillar jag bandet och jag hoppas ni gör det också! :)


Shit.

Ny regel.

Måla ALLDRIG naglarna TVÅ lager innan du ska till skolan.. Det kladdar bara -.-´
now, off I go.


She will kick your ass.


Fotograf. Jag
Modeller. Helena och Nathalie


Fotograf. Nathalie


Fotograf. Nathalie

Wraoorrrrrr...*lejon vrål*

Måste lägga upp den här låten, den är ganska tung och jag vet inte om alla mina läsare gillar den men jag känner att låter guld värd att nämnas!

Nu taggar jag match, den börjar klockan fyra, vi ska spela mot härnösand, och imorgon möter vi östersund klockan elva. Så nu gäller det!


Nathalie Karlsson


Sådant man gör när man han enoormt lite att göra..

Dagen har varit välldigt seg och jag har bara gått runt och gjort små onödiga saker som ingen ens skulle bry sig om att tänka på.. Såå jag satte igång att städa ur mitt lilla smyckeskrin ..eller jag skulle  hellre kalla det sophög, för det va precis vad det såg ut som. Allt bara låg där, ihop tjorvat och rörigt. Hellst lever jag i en enda röra för då hittar jag bäst, men om inte annat så kommer min mor att nämna den där sophögen och föresten så skulle tillslut alla mina accessoarer att hamna där tillslut och då skulle jag tro att jag tappat diverse saker, så det kanske var lika bra att jag gjorde ett ryck.

The Greatest is the greatest.

Söndagar är det perfekta hyra-film-dagen så ofc blev det mys framför teven hela dagen.
Har nu sett filmen The Greatest som va helt underbart bra. En riktig gråt film var det! Och det blir ju inte sämre för att Aaron Johnson är med i filmen och visar sitt söta ansikte :] Måste säga att den va nästan lika bra som Remember me eller The last song. Så den rekomenderar jag starkt till ni som inte sett den.
Snart kommer Elin och det blir ännu mer film. "Knight and day" har jag höga förhoppningar för, så håll tummarna!

Ooops

Okej det blev inte så mycket bloggning hahah. Jag och thea fastnade i köket med kladdkaka och fruktsmoothis :]
Vi hade sjukt kul iaf och jag är hel nöjd ;)

Laan Hela Daan

Vi kör lan nu, jag och Thea ;D Och så klart blir det mycket update av bloggen nu!
Vi börjar med kladdkaka, Awsome!

NU kör vi!

Nu blir det foto shoot med elin. Skynda, skynda innan det blir mörkt!
..typiskt Det fanns ingen bra verson av denna låt på YouTube men ni fåår en  spotefy länk i stället. Puss
Jay Smith – Rocks

En start på 2011

Ett nytt år behöver en ny hårfärg. Så jag har slingat håret idag, tre olika färger. Väldigt nöjd!The love of my life and me.

Har varit i stan över dagen. Det blev inte så mycket shopping, jag zorica och nathalie gick bara runt och kikade och snackade om allt mellan himmel och jord. Där efter drog vi på bio med några fler från klassen. Vi slog slag för Narnia 3 och jag måste säga att jag är ganska nöjd. Nu är jag hemma igen och ska krypa ner i min underbara säng och slå på en film. God natt på er!

Bitch in a uniform.

Jag satt uppe sent igår med promarkers. Jag är ju nästan tvingad attt lära mig nu..inte för att jag protesterar. Jag tror att jag älskar dem ju mer och mer jag ritar. Lööve dem.

Crushed


1/1-2011

Några bilder från 12 slaget + en liten film
edit, vet inte om den laggar för er, men låt den ladda så blir det lite bättre kvalité