Ugly girl on the run.

Jag var asduktig efter jobbet och klippte gräsmattan. Det gick jätte bra fram tills att ALLA flugor levandes på familjen forsbergs gård blev less på gräsklipparen och gick till attack.. Jag slängde mig av gräsklipparen och spang för mitt liv in till maten och den sköna soffan. Det var den klippningen det!
Rond 2 mot flugorna kom när jag var ute och sprang nyss..
-Bella springer..hon ser asm ut.. hon spurtar..det är najs. Och så plötsligt! en fluga i halsen. Hon hostar lite försiktigt för att inte sabba spurten, 10 meter senare host attack. HON SPOTTAR! oh nooo spottet homnar på kläderna. NICE MOVE!
flugorna - Bella 2-0.

"Nothing's wrong when Molly smiles"

Har nyss gråtit färdigt till filmen "Uptown Girls", måste säga att drama klassikerna aldrig blir dåliga.. Nackdelen med gråtfilmer är att man tröstäter. Har nu tryckt i mig massor av crunchos 70% choklad och en dricka med smaken av tragiskt försök till "comeback" från 50-talet. Lär ju tvinga mig ut på en lång springrunda imorgon för det här måste få ett slut! :p
Tack och adjö, funderar starkt på att gå och lägga mig med lite musik i lurarna. Go´natt
Jesse Spence - Molly smilesSommarjobb!

Ja äntligen får jag jobba. Precis som förra året, jobbar jag på skolan och städar. Det är så sjukt skönt att tjäna lite kosing! Dessutom har vi ganska kul bland alla trasor och damtussar.
Imorgon lämnar Ludde och Elin oss för en resa till Spanien, hmpf! ..själv ska jag och andre åka och fira hans systers student i övik efter jobbet. Ska bli riktigt trevligt, mycket bättre än Spanien, sådetså.

Nu ska jag köra igång en film och njuta av min lediga kväll.


Rumpvärk

Snart i Sveg nu. Min rumpa har domnat bort och jag har mått illa sedan vi åkte från Härnösand. Woho!

Saknar min älskling till tusen nu!


Sveg

Ja nu slänger sig familjen Forsberg in i bilen för en road trip till Sveg! Vi ska på studentfirande och andra trevligheter.
En 6h lång resa väntar och jag har laddat upp med massor av 90210 avsnitt. Kanske överlever. Jag är i alla fall tillbaka på lördag. Bye


En elefant på styltor

Köpte nya underbara klackar i tisdags. Det kändes som julafton efter som att jag bara gått omkring i converse i flera år utan några särskilt finare skor.. shame on me. Så nu har jag klampat omkring här hemma i mjukisbyxor och klackar för att gå in skorna. Känner mig lite som en elefant på styltor och efter ungeför en halvtimme känns värken i mina fötter som huvudvärken man får när panetoz uppträder live ..
Haha ja om man ska vara fin får man allt lida pin!

Fotofika, sista skoldagen!


Måndag

Tåget var sent och vi fick ta bussen. Jag klagar dock inte över lite extra sömn..


Aktivitet

Shit, 4 inlägg på en dag. Måste vara rekord!
Kom på att jag inte lagt upp portfolion än, så här har ni :)synd att färgen blev konstig på vissa bilder.

Åsum

Skickade iväg mina päron, uppklädda och allmänt stiliga och gjorde en asm middag med kyckling och pasta åt mig själv. Nu vankas det film. Japp!

 


Dagens att göra.

Nyss fixat mammas och mina naglar. Mor och far ska vara ungdomliga och dra på inflyttningsfest. Isabelle ska leka pangis och sitta hemma framför tvn, har hört rykten om postkodmiljonären.. Konstaterar att jag kommer att ha en mycket trevlig kväll.


.

Känns som världens sämsta helg. Japp! Men jag ser ingen anledning till att göra den bättre.